reklama
kinga30
Fanka BB :)
Mi mówiła gin że pół roku. A ja mam odstępy dokładnie 4 lata i 9 miesięcy i 3 lata i 2 miesiące. Wszystkie 3 ccHej,
Po jakim czasie od cc, dostałyście zielone światło na starania kolejnego dzidziusia?![]()
Ja w ciążę zaszłam po 1,5 roku i nie było problemu. Drugi poród był sn.
O to czy możesz się starać, powinnaś zapytać swojego lekarza prowadzącego. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. U jednych wszystko jest dobrze, a u innych występują jakieś problemy.
O to czy możesz się starać, powinnaś zapytać swojego lekarza prowadzącego. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. U jednych wszystko jest dobrze, a u innych występują jakieś problemy.
Asia28BK
Po roku już na 100% zielone swiatlo:-)A czy po roku można na spokojnie już się starać?![]()
Mamafasolki
Ja dostałam info, że po roku 
Zani2407
Mój lekarz uparcie twierdzi że po 2 latach od cc, poważnie. Ginekolog w szpitalu i ginekolog do którego poszłam żeby ekstra zapytać o to powiedziała, że po roku od cc.
Hej,
Po jakim czasie od cc, dostałyście zielone światło na starania kolejnego dzidziusia?![]()
reklama
majacyr
Ja co prawda nie planuje,ale gin powiedział,że rok po cc można się zacząć staraćHej,