Ollena już dawno mówiłam, że moja panienka spust ma
wczoraj zjadła o 18.00 z kaszką, potem o północy z kaszką a o 4 już samo mleko bo przecież jak tak dalej pójdzie łatwiej będzie ją przeskoczyć niż obejść
))
Zoyka to nie jest dobre, takie zawzięcie się na siebie
Trudno cokolwiek poradzić czy powiedzieć, bo przecież nikt nie zna was tak dobrze, jak wy siebie... czasami warto odpuścić swoje złości by pomóc związkowi. Tylko że ja nie jestem aż tak uparta żeby ciągnąc kłotnie dłużej niż dobę. A i to przeważnie mój chłop chodzi naburmuszony zaś ja czekam aż przyjdzie żeby kawę mu zrobić. Ech....
Rief półpasiec od razu niekoniecznie, ale na pewno musisz na siebie uważać. Pamiętaj jednak o cudach natury i o tym jak ciąża sama o siebie dba żeby maluch zdrowy się urodził. Ospa nie musi Ciebie dotknąć - przechodziłaś w dzieciństwie???
Zrobiłam wielką rewolucję i przeprowadziłam dziś Wandeczkę do jej pokoiku. Co prawda wbrew wcześniejszym zamiarom nie jest pomalowany na kolorowo i dziecięco, ale teraz to kompletnie nie ma sensu... Ściany są bielutkie, pomalowane tuż przed wyjazdem Roberta, mebelki jej poustawiałam i pannica właśnie śpi po raz pierwszy w swoim pokoju
Poprzestawiałam meble w naszej sypialni, bo przedtem układ był prodzieciowy a teraz jest tak jak mi wygodnie i jak zawsze lubiłam. Trochę ziapię ze zmęczenia bo targania łoża czy komody w pojedynkę to nie lada wyzwanie, ale jestem zachwycona efektami
No i wreszcie będę mogła swobodnie się kręcić na łóżku bez obawy, że obudzę biedroneczkę
)