reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Niestety tak. Już z Najmłodszym jak byłam w ciąży, miałam zagrożenie wcześniejszego porodu. Wiedziałam, ze tym razem będzie podobnie i jest. Na początku sierpnia mam założony pessar i mam się lenic i leżeć jak najwiecej. Staram się oczywiście.
Jutro wizyta
Badzmy dobrej mysli, czasem ciaza potrafi zaskoczyc i po' miesiacach drzenia prawie trzeba wywolywac😉 tego wam zycze. Niech sie urodzi o czasie zdrowy i piekny♥️

Badzmy dobrej mysli, czasem ciaza potrafi zaskoczyc i po' miesiacach drzenia prawie trzeba wywolywac😉 tego wam zycze. Niech sie urodzi o czasie zdrowy i piekny♥️
Bardzo dziękuje
Tego się trzymam. Musi być dobrze
Mój Synek urodził się dzień przed terminem, czyli udało się. Wierze, ze teraz tez tak będzie

Bardzo dziękuje🤗 oby te miesiące minęły w spokoju. Któraś z pan też oczekuje, czy tu już same mamy?😊
Hej :) Ja mam 39 lat i jestem właśnie w pierwszej ciąży. Jestem w 5 tygodniu. Boję się trochę o tym pisać jeszcze, czekam na usg za 10 dni (kolejne, bo pierwsze zrobiłam jak jeszcze nic nie było widać)🙂 Mam momenty, że jestem spokojna, mam takie, że panikuję (bardzo chciałabym, żeby wszystko było ok).

Hej :) Ja mam 39 lat i jestem właśnie w pierwszej ciąży. Jestem w 5 tygodniu. Boję się trochę o tym pisać jeszcze, czekam na usg za 10 dni (kolejne, bo pierwsze zrobiłam jak jeszcze nic nie było widać)🙂 Mam momenty, że jestem spokojna, mam takie, że panikuję (bardzo chciałabym, żeby wszystko było ok).
A to trzymam mocno kciuki , niech sie dobrze dzieje ♥️

A to trzymam mocno kciuki , niech sie dobrze dzieje ♥️
Dziękuję :) Jak się człowiek naczyta statystyk to dochodzi do wniosku, że to się nie może udać...ale potem wchodzę na Wasz wątek i widzę, że mnóstwo kobiet rodzi po 40stce i jest ok❤

Zresztą statystyki po 35 roku też są hardkorowe, a mam mnóstwo koleżanek, które rodziły mając 35-38 lat :)

Staram się myśleć pozytywnie. Czasem mam takie dni jak wczoraj, kiedy czuję mega spokój :)

Dziękuję :) Jak się człowiek naczyta statystyk to dochodzi do wniosku, że to się nie może udać...ale potem wchodzę na Wasz wątek i widzę, że mnóstwo kobiet rodzi po 40stce i jest ok❤

Zresztą statystyki po 35 roku też są hardkorowe, a mam mnóstwo koleżanek, które rodziły mając 35-38 lat :)

Staram się myśleć pozytywnie. Czasem mam takie dni jak wczoraj, kiedy czuję mega spokój :)
Tez tak miałam, czytałam i myślałam nie na pewno nie. Nawet nie tak dawno gdzieś czytałam, ze tylko 10% kobiet po 40 zachodzi w ciąże bez problemów.
Trzymam kciuki

Hej tez jestem w twoim wieku ,3dzieci.Ostatnie ma 2 miesiące.Napisała ze boisz się o tym pisać ,czy to znaczy ze ciężkie były starania?

reklama
Nam pytanko,czy wasze dzieci tez długo kolkowaly?Mały ma juz ponad 2 miesiące i dostaje ataku kolek,prawie zawsze ,a co jakiś czas takich mega mocnych.Ślini się juz dwóch tygodni,wkłada piąstki w buzie, parę tyg.temu robił bańki. Czy to zęby idą?

Do góry