reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Sennosc hm 🙊😬jakby dziwnie znajomy objaw...🐣
Dziewczyny podobno mozna przyspieszyc szczepienie w pl i jeszcze wybrac jakie sie chce!
A u nas astre sklasyfikowali dla 60 +
Tak mój znajomy 55 lat zgłosił się przez internet w styczniu i dzwonili do niego ma termin na 19 kwietnia wybrał szczepionkę Pfizer , a mój mąż się zgapił i się nie wpisał na listę chętnych i ze swoim rocznikiem może zapisać się 24 kwietnia na szczepienie .

Te napisy są uzależnione od wpisów na forum I stażu 😉
Ja swój wpisałam z 10lat temu,ale kompletnie nie pamiętam jak to zrobiłam.... chciałam edytować ale nie idzie 😅
Czy to prawda ze im więcej porodów tym łatwiejsze?jak to jest?to 3cie powinno mi wypaść od tak?
U mnie każdy kolejny poród był łatwiejszy. 1 to ponad 24h bóli, 2 to16h,3 już tylko 9h,a przy najmłodszym najpierw o 1wszej odeszły mi wody i zero bóli,a o 5.45 syn był już na świecie 😉
Moje dzieci ważyły 1. 3980 i 58 cm. 2. Jedyna córka 3750 i 56cm. 3- 2 tyg przed terminem-3890 i 57 cm. 4. Znowu 2 tyg przed terminem 3320 i 52 cm.

Lepszego dnia dziś [emoji8]
U nas dziś słonecznie chociaż temperatura średnia... Zakupy planuje, spacery i sama nie wiem co [emoji23]
U nas dziś śnieżyca prawie cały dzień, po obiedzie pospałyśmy jak niedźwiadki, idę robić kawę bo po tym dlugim spaniu pewno będzie długi wieczór [emoji4]

Ja swój wpisałam z 10lat temu,ale kompletnie nie pamiętam jak to zrobiłam.... chciałam edytować ale nie idzie 😅

U mnie każdy kolejny poród był łatwiejszy. 1 to ponad 24h bóli, 2 to16h,3 już tylko 9h,a przy najmłodszym najpierw o 1wszej odeszły mi wody i zero bóli,a o 5.45 syn był już na świecie 😉
Moje dzieci ważyły 1. 3980 i 58 cm. 2. Jedyna córka 3750 i 56cm. 3- 2 tyg przed terminem-3890 i 57 cm. 4. Znowu 2 tyg przed terminem 3320 i 52 cm.

Spore też.
U mnie 1 z 38 tygodnia 2730 i 49 cm
Syn 36 tygodni 2830 i 49
Syn z 39 tyg 3200 i 51 cm
Potem szybko rosły 😂

Mam sporo zadan na dzis, a tu jakis co raz bardziej uciazliwy bol brzucha I w okolicy lewego jajnika. Przed chwila wieszajac pranie poczulam, ze cos ze mnie chluslo. Mysle I przyjechali goscie wczesniej. Ide nastawiano na przeorganizacje do lazienki a tam... zadnych gosci nie ma ... poki co brak objawow innych wczesniej wystepujacych przed okresem.
Oprocz checi snu... a corcia dzis ma lobuzarski dzien... maz pojechal na momtaz 200 km I nie wiadomo, o ktorej wroci :( mala nawet oczy nie mruzy a to jej pora drzemki... pogoda jest do bani, rano chociaz slonce swiecilo a teraz zanosi sie na deszcz... ciezki dzien chyba dzis bedzie. Ok wygadalam sie I wymarudzilam lece walczyc dalej z niesprawiedliwoscia dzisiejszego dnia 😅🤣🤣
No to brzmi obiecująco.
Ja mam mrowienie w sutkach i tak jakby kamień w podbrzuszu. Poza tym bardzo rzadko źle śpię w nocy a tu 2 noc pod rząd kręcę się i nie mogę spać

reklama
No to brzmi obiecująco.
Ja mam mrowienie w sutkach i tak jakby kamień w podbrzuszu. Poza tym bardzo rzadko źle śpię w nocy a tu 2 noc pod rząd kręcę się i nie mogę spać
Widze uparłaś sie na tytul w tym miesiącu;) miejmy nadzieje, że bedzie po twojej mysli :)
Ja nie poszlam spac dokonczyłam sowe dla coreczki. Pochwalesie

Załączniki

• IMG_20210408_162935_017.jpg
    IMG_20210408_162935_017.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 66
Do góry