reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Misia - dzięki. Zawsze to jakieś pocieszenie,choć ja czuję ze nic szczególnego mi nie jest. Ot, bóle napięciowe i tyle. Emocjonalna jestem.

Majuska - mi jeden potomek a właściwie potomczyni styka !

Dziewczyny a co z Anką? Do kiedy Ona ma być w PL. Jakos tak ucichła. Macie jakieś informacje ?

Dwie paki ciuszków doszły ale wszystko na 3 letnią Julkę. :no: Kurna, liczyłam,ze będzie jakaś zimowa kurteczka dobra i nie będę musiała kupować. D000pa. Kurteczki są cztery, tfu pięć. Trzy typu wiatrówki z kapturkiem, jedna misiowa i ortalion ocieplany z wielkim kapturem. Wszystko na następny rok. Inne rzeczy tez.

Co do sesji to srania nie mam. Już pamiętam super fotografkę lansowaną na całe miasto jakie mi zdjęcia na chrzcinach zrobiła. :baffled:

u nas leje...

reklama
Poszalałam czyli jak mawia Katrina połechtałam punkt Gnabyłam jesienne buciki na wyższym obcasie, a dla córki nowa w używanych za 10zł kurteczkę i śniegowce (fota kurtki) ,rybki do akwarium od razu w sklepie zoologicznym znalazłam kupca na małe akwarium którego nie używam i do tego sprzedałam mech no i szczescie bo za te pieniądze kupiłam świetlówke do akwarium bo mi sie spaliła akurat dziś.A M zachowuje się psychicznie wiec być może dołącze do grona skłóconych:-(postaram sie nie reagować zbyt nerwowo to może ocale dośc fajny dzień:tak: 100_1718.jpg100_1723.jpg100_1724.jpg

Załączniki

• 100_1718.jpg
    100_1718.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 100_1723.jpg
    100_1723.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_1724.jpg
    100_1724.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Azula proszę się przyznawać tutaj jaką techniką doczepiasz Amelii czapkę ?!?!?! Kubula w czapce, kapturze jest kilka minut. Jedyne co toleruje to kapelusz lniany - bawełniany :-( to samo się dzieje z szalikami, chustkami :-(
Majuska tu nie ma co się śmiać :-D szczerą prawdę napisałam :-D

Axa dużó zdrówka dla Adi, uśmiechu i radości , śliczotka z niej :-)

ja też dzis wdepnęłam na szmateks wracając z Łańcuta i nabyłam fajna kurtke dla Paćki z Marks&Sp. fioletową:-), bluze polarową, śliczny sweterek i fajowa koszulkę nówkę Zara za 4,50 :-D

Czapka to jeszcze spoko, Packa mi na razie do czapek przywykła, ale takich spodenek w kolanko jak Amelka nie ubierze za Chiny, nogawki i rękawki musza być zawsze zsunięte do końca bo jest granda:-)

Majuska zazdraszczam! Jak mi brakuje "używaczy" też lubiłam sobie powertować:-) Teraz wyżywam się z szukaniem super używek na Allegro;-) a czasami z używką jeszcze jakiś rarytasik mi się trafi np.http://allegro.pl/monsoon-tunika-nowa-cudna-92-i3513830797.html Adi na razie jest grzeczną dziewczynką, jakiś czas temu próbowała postawić się przeciw zapięciu spinki, matka jej to szybko wyperswadowała, i teraz grzecznie znosi wszystko. Usta nawet daje do malowania jak ja sobie przed wyjściem maluje z głośny AAAAAAAAAAAA:-) Jedynie co latem kapelusze niestety zwalała z głowy, czapki już nie.

Ostatnia edycja:
Axa spelnienia marzen i zdrowka dla Adi!!!!!!! sliczna panieneczka :-)

Co do czpaek to Mia zaklada sobie kapelusz po domu slomkowy letni ale na zewnatrz jeszcze czapek nie potrzeba wiec nie musze sprawdzac na szczescie czy bedzie nosic;) Ale kaptur dzis zdzierala podczas deszczu wiec węsze brak akceptacji.
Apaszek i kominow nienawidzi zakladac ale juz jak ma zalozony to jest ok.

Azula AMelka taka zimowa czapke na zewnatrz juz miala? mrozy? ;)

Axa całusy za Adi :-)
Majuska zazdraszczam Ci tego Łańcuta. A ceny o których mówisz to już w ogóle jakiś kosmos.
Nam na zimę brakuje tylko śniegowców. Ale to spokojnie nabędziemy - zapewne w beppi.

reklama
Do góry