reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ja odwazylam się i od pon rano jestem w szpitalu. Wczoraj trzeci lekarz potwierdził brak bicia serduszka. Wczoraj i dzisiaj mam podawane dopochwowo tabletki. Działają. Dzidzia wypadala wczoraj i dzisiaj. Lekarka mnie pochwalila, że ładnie ronie. Jutro zrobią usg i jak wszystko się samo oczyscilo, to puszcza do domu, a jak nie, to zrobia jutro zabieg czyszczenia macicy i też jutro puszcza do domu. Boli lekko, ale dużo krwawie. Cieszę się, że mam to już prawie za sobą.
Trudne chwile u Ciebie kochana :( Dużo siły życzę 🌸

reklama
Ja odwazylam się i od pon rano jestem w szpitalu. Wczoraj trzeci lekarz potwierdził brak bicia serduszka. Wczoraj i dzisiaj mam podawane dopochwowo tabletki. Działają. Dzidzia wypadala wczoraj i dzisiaj. Lekarka mnie pochwalila, że ładnie ronie. Jutro zrobią usg i jak wszystko się samo oczyscilo, to puszcza do domu, a jak nie, to zrobia jutro zabieg czyszczenia macicy i też jutro puszcza do domu. Boli lekko, ale dużo krwawie. Cieszę się, że mam to już prawie za sobą.
Trzymaj się kochana 😘

Mocno ściskam
Trzymaj się i wracaj szybko do domku

@Kawoszka81 ty tez już na wylocie ! A będzie chłopiec czy dziewczynka? Przepraszam , pewnie pisałaś ale nie mogę sobie przypomnieć :)

Tanita , może lepiej niech ta torba już stoi w samochodzie, bo tak czy inaczej za długo już sobie tam i tak nie postoi 😉

Dzis mój 8dc. Lada dzień wypadałoby zacząć starania 😳 Kurcze, boję się 😳
Druga dziewczynka :)

Trudne momenty ale już blizej wyjścia do domu. Poza tym w szpitalu zawsze jesteś pod dobrą opieką. Trzymaj się 🤗

reklama
Do góry