Dzięki, wypróbuję :-)Łyk coli mi jedynie do głowy przychodzi ... u mnie pomagało
reklama
Mogę tylko potwierdzić i kwaśny sok Jabłkowy ten tłoczony, albo woda z dodatkiem soku z żurawiny, teraz sobie kupiłam kawę zbożową i w miarę jest z mlekiem, choć wcześniej piłam tylko czarną z ekspresu ale teraz nawet obok niej nie stane co do jedzenia Lubię kwaśne twarde jabłka, leczo, naleśniki, Biały ser. Lodówka twój wrógzbieram zapisy do tego klubuDzięki, wypróbuję :-)
Dziś na wizycie pomyślnie 12 tc, a właściwie 13ty zaczynam, maluch wiercił się i nie dał się mierzyć za bardzo, ale wszystko ma na miejscu, prenatalne mam dość późno bo za dwa tygodnie i obawiam się że nie bardzo będzie jak mierzyć te normy. Zobaczymy, może jeszcze przedzwonię że muszą mi zmienić ale terminu nie było innego...
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki i czekam na meldunki
ilovesummer
Fanka BB :)
Kurcze ale to słabo bo I prenatalne muszą być zrobione do 13t6d bo potem pomiary są niemiarodajne. Musza Ci ustalic termin- spróbuj najwyżej w jakimś prywatnym ośrodku. Z racji wieku i tak będziesz miała bezpłatnie jak Ci ginekolog wystawi skierowanie.Mogę tylko potwierdzić i kwaśny sok Jabłkowy ten tłoczony, albo woda z dodatkiem soku z żurawiny, teraz sobie kupiłam kawę zbożową i w miarę jest z mlekiem, choć wcześniej piłam tylko czarną z ekspresu ale teraz nawet obok niej nie stane co do jedzenia Lubię kwaśne twarde jabłka, leczo, naleśniki, Biały ser. Lodówka twój wrógzbieram zapisy do tego klubu
Dziś na wizycie pomyślnie 12 tc, a właściwie 13ty zaczynam, maluch wiercił się i nie dał się mierzyć za bardzo, ale wszystko ma na miejscu, prenatalne mam dość późno bo za dwa tygodnie i obawiam się że nie bardzo będzie jak mierzyć te normy. Zobaczymy, może jeszcze przedzwonię że muszą mi zmienić ale terminu nie było innego...
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki i czekam na meldunki
Jakiś czas temu pisałam o obawach z zajściem w ciążę po 41 itd. No i w końcu prawie już byłam na tak i ironia losu...
Moje badania pokazują że nic.
Amh 0,1 i fsh wysokie, cykle długie.
Tak więc, smutne ale trzeba było wcześniej myśleć o 3 dziecku. Teraz tylko żal.
Dodam tylko, że ten żal narasta... Myśli cały czas nadchodzą, że już za późno.
Dodatkowo te roztrząsanie, że parę lat temu nie chciałam z jakiś obecnie nieistotnych powodów.
Dodatkowo te roztrząsanie, że parę lat temu nie chciałam z jakiś obecnie nieistotnych powodów.
Jakiś czas temu pisałam o obawach z zajściem w ciążę po 41 itd. No i w końcu prawie już byłam na tak i ironia losu...
[/QUOT
Bo tak w życiu jest ,że nigdy nie wiemy co dobrze zrobimy.Szkoda że męczą Cię takie myśli
netka.
Dodam tylko, że ten żal narasta... Myśli cały czas nadchodzą, że już za późno.
Może nic straconego? Mimo wszystko życzę powodzenia.
Dziewczyny, za pół godziny mam wizytę.
Plamienia nasillily się. W zasadzie cały czas sączy się krew. Trzymajcie kciuki.
U nas rok szkolny w ulewie.
Ostatnia edycja:
netka.
Wg lekarza wszystko w porządku. Nie ma pojęcia skąd krwawienie.
Maluch ma 74 mm
Maluch ma 74 mm
Współczuje, z drugiej strony ja miałam 15 lat temu zdiagnozowaną wygasającą czynność jajników, w ciąży byłam tylko z ifv a po 18 latach regularnego współżycia naturalna ciąża i 40ka na karkJakiś czas temu pisałam o obawach z zajściem w ciążę po 41 itd. No i w końcu prawie już byłam na tak i ironia losu...
reklama
cieszę się że w wszystko ok z maluszkiem, czasem jakieś naczyńko pęka, jak tak wylądowałam w szpitalu z krwawieniem w 20tc, a wszystko było dobrze na usg.Wg lekarza wszystko w porządku. Nie ma pojęcia skąd krwawienie.
Maluch ma 74 mm
Podziel się: