Akurat dziś o Tobie myślałam .Jak mąż?Hej Kobietki jak sie macie ? zaraza troche namieszała nam w zyciu,ale jakos trzeba sobie dawac rade...ja mam tak jak chrzaszczyk bo mam spory ogród i podwórko wiec wiekszosc czasu spedzam tam u nas w Uk podobnie jak w Pl i tez niestety siedzimy w domu.
Ja od 2 dni mam takie bóle jajników ze wczoraj musialam wziac paracetamol bo nie dało sie wyrobic tego bólu...fakt mam owulacje ale takich sytuacji zeby leki brac to nigdy w zyciu nie miałam...
reklama
annauelle
Fanka BB :)
Maju moj maz lepiej ale niestety oko wymaga operacji której obecnie wykonac nie mozna....mało widzi na to oko ale ja sie ciesze ze je ma...zobaczymy co bedzie za te 3 miesiace bo u nas dopiero wtedy bedzie mozna cokolwiek zdziałac i w szpitalu i u okulisty.Akurat dziś o Tobie myślałam .Jak mąż?
annauelle
Co tu taka cisza??? Tola co tam u Ciebie??? Kochane jak sobie radzicie w tym trudnym czasie??? bo ze mna kiepsko...od wczoraj mam temperature i kurcze troche sie boje ale co ma byc to bedzie....u nas w Uk juz sa dostepne testy domowe i ja juz zamowilam 5 sztuk zeby sie zbadac,ale jak bedzie mi sie przedłuzala goraczka to musze zrobic test w szpitalu...Pozdrawiam Was Kochane.
Hejka akurat nie spie bo zrobil sobie przerwe.Ciezki to czas dobrze ze my na wiosce mieszkamy to mozna spacerowac.Co tu taka cisza??? Tola co tam u Ciebie??? Kochane jak sobie radzicie w tym trudnym czasie??? bo ze mna kiepsko...od wczoraj mam temperature i kurcze troche sie boje ale co ma byc to bedzie....u nas w Uk juz sa dostepne testy domowe i ja juz zamowilam 5 sztuk zeby sie zbadac,ale jak bedzie mi sie przedłuzala goraczka to musze zrobic test w szpitalu...Pozdrawiam Was Kochane.
Annauelle dawaj znac jak sie czuhesz ?Zdrowka musze isc do niego bo biadoli I pobudzi wszystkich
Kasiulek 77
Ach obawiam się że prędzej czy później wszyscy możemy złapać to cholerstwo, chyba że cudownie zniknie, oby u Ciebie to nie było to, pogoda piękna się robi a tu trza na tyłku siedzieć, ale nie mam co narzekać mam własne podwórko więc mogę z małą wychodzić a co mają powiedzieć ci z bloków, z dziećmi, psami się tam dusza, a powiedz kochana na jakiej zasadzie te testy domowe i ile kosztują?Co tu taka cisza??? Tola co tam u Ciebie??? Kochane jak sobie radzicie w tym trudnym czasie??? bo ze mna kiepsko...od wczoraj mam temperature i kurcze troche sie boje ale co ma byc to bedzie....u nas w Uk juz sa dostepne testy domowe i ja juz zamowilam 5 sztuk zeby sie zbadac,ale jak bedzie mi sie przedłuzala goraczka to musze zrobic test w szpitalu...Pozdrawiam Was Kochane.
U mnie spokój.male miasteczko. Aczkolwiek praca w aptece. Okres mialam jakiś. Zobaczymy co będzie. Mąż nie chce odpuścić..Nowy cykl -nowe nadzieje ..Co tu taka cisza??? Tola co tam u Ciebie??? Kochane jak sobie radzicie w tym trudnym czasie??? bo ze mna kiepsko...od wczoraj mam temperature i kurcze troche sie boje ale co ma byc to bedzie....u nas w Uk juz sa dostepne testy domowe i ja juz zamowilam 5 sztuk zeby sie zbadac,ale jak bedzie mi sie przedłuzala goraczka to musze zrobic test w szpitalu...Pozdrawiam Was Kochane.
Jak sie czujesz?Co tu taka cisza??? Tola co tam u Ciebie??? Kochane jak sobie radzicie w tym trudnym czasie??? bo ze mna kiepsko...od wczoraj mam temperature i kurcze troche sie boje ale co ma byc to bedzie....u nas w Uk juz sa dostepne testy domowe i ja juz zamowilam 5 sztuk zeby sie zbadac,ale jak bedzie mi sie przedłuzala goraczka to musze zrobic test w szpitalu...Pozdrawiam Was Kochane.
Tola40, ekstra podejście. Głowa do góry i musi się udać, choć po tym teście byłam pewna, że to już teraz i równo pójdziemy.
U mnie w pt było 17mm małego człowieka, serduszko bije.
Annauella odezwij się.
Magdamama czytasz nas? Co u Ciebie?
Maja75, ile ten Twój skarb już ma? Wstawisz fotkę?
U mnie w pt było 17mm małego człowieka, serduszko bije.
Annauella odezwij się.
Magdamama czytasz nas? Co u Ciebie?
Maja75, ile ten Twój skarb już ma? Wstawisz fotkę?
annauelle
Hej Kochane chyba zaczynam wracac do zywych...temperatura jeszcze skacze ale juz czuje sie lepiej...reszta domu zainfekowana ...dobrze ze mamy przyjaciol,którzy zaopatruja nas w potrzebne produkty - inaczej nie wiem jak bysmy funkcjonowali...narazie jestem mega słaba ale te dni z wysoka goraczka juz chyba minely ale byl to koszmar...Kochane zdrówka zycze i pozdrawiam.
reklama
Dobrze ze masz to za soba zdrowka .Nam nie pozostaje nic innego jak przyzwyczaic sie do strachu.I pomyslec iz tak niedawno martwilismy sie o dobra materialne a teraz jakie te rzeczy odlegleHej Kochane chyba zaczynam wracac do zywych...temperatura jeszcze skacze ale juz czuje sie lepiej...reszta domu zainfekowana ...dobrze ze mamy przyjaciol,którzy zaopatruja nas w potrzebne produkty - inaczej nie wiem jak bysmy funkcjonowali...narazie jestem mega słaba ale te dni z wysoka goraczka juz chyba minely ale byl to koszmar...Kochane zdrówka zycze i pozdrawiam.
Podziel się: