reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
w klinice 100ml wlewu kosztuje min 250 zl z podaniem i sola fizjologinczna pozniej ale tez w innych klinikach slyszalam ze 450zl mozna zaplacic
w aptece jak dostaniesz zlecenie od lekarza to 35zl
a ja dostalam od dobrej duszyczki z poronien nawykowych, ktorej juz nie byl potrzebny i pprzychodzi do mnie pielegniarka zeby podlaczyc a odlaczyc to juz sama umiem :)

w klinice 100ml wlewu kosztuje min 250 zl z podaniem i sola fizjologinczna pozniej ale tez w innych klinikach slyszalam ze 450zl mozna zaplacic
w aptece jak dostaniesz zlecenie od lekarza to 35zl
a ja dostalam od dobrej duszyczki z poronien nawykowych, ktorej juz nie byl potrzebny i pprzychodzi do mnie pielegniarka zeby podlaczyc a odlaczyc to juz sama umiem :)
A to nie dostalas od ginekologa recepty na myslalam ze moze od gina jakbym miala zle wyniki bym dostala recepte na to i w tedy tez bym se zalatwila kogos do podlaczenia bo w klinikach ceny zabojcze

Hej Dziewczyny, nasza Mała ma już ponad 6 tygodni i nieźle daje mi w kość 🤪
Żartujemy nawet z mężem, że jest jak żołnierz na warcie, idzie spać dopiero wtedy, kiedy wstaje zmiennik - starszy brat 🤣
Jest ciężko, a ja już delikatnie zaczynam zastanawiać się czy nie udałoby się jeszcze raz....w środę mam kontrolę, zobaczymy co powie mój lekarz...trochę obawiam się jego diagnozy bo jestem już po trzech CC i jest sporo zrostów. Podczas ostatniej trzeba było ciąć pęcherz moczowy :(
Ale marzy mi się jeszcze jeden maluszek...zwariowała Baba na stare lata 🤣

reklama
Hej Dziewczyny, nasza Mała ma już ponad 6 tygodni i nieźle daje mi w kość 🤪
Żartujemy nawet z mężem, że jest jak żołnierz na warcie, idzie spać dopiero wtedy, kiedy wstaje zmiennik - starszy brat 🤣
Jest ciężko, a ja już delikatnie zaczynam zastanawiać się czy nie udałoby się jeszcze raz....w środę mam kontrolę, zobaczymy co powie mój lekarz...trochę obawiam się jego diagnozy bo jestem już po trzech CC i jest sporo zrostów. Podczas ostatniej trzeba było ciąć pęcherz moczowy :(
Ale marzy mi się jeszcze jeden maluszek...zwariowała Baba na stare lata 🤣
Zazdroszczę że możesz mieć dzieci.
Ja chyba Twój wiek a mam jedno i więcej się nie udaje😓

Do góry