reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny tragedia !!! Dostałam krwotoku byłam już w szpitalu był mój lekarz. Okazało sie ze mam krwiaka 5 cm kosmowka sie nie odkleja maluch żyje i figluje ale jest bardzo duże ryzyko mam 50% na 50% .... leżeć mam dostałam luteinę ale już pod jezyk dwie doby bedą dla mnie straszne bo albo ten krwiak zacznie sie wchłaniać albo ....:( :( nie wiem dlaczego tak sie stało ? On sam był w szoku bo w piątek nie było nic nie pokojacego . Tak sie cieszyłam a tu znowu strach :(

reklama
Dziewczyny tragedia !!! Dostałam krwotoku byłam już w szpitalu był mój lekarz. Okazało sie ze mam krwiaka 5 cm kosmowka sie nie odkleja maluch żyje i figluje ale jest bardzo duże ryzyko mam 50% na 50% .... leżeć mam dostałam luteinę ale już pod jezyk dwie doby bedą dla mnie straszne bo albo ten krwiak zacznie sie wchłaniać albo ....:( :( nie wiem dlaczego tak sie stało ? On sam był w szoku bo w piątek nie było nic nie pokojacego . Tak sie cieszyłam a tu znowu strach :(
Niestresuj sie. nie gdybaj. Po prostu wypoczywaj. Leż sobie spokojnie. Wlacz jakis film komediowy najlepiej :*

Magdamama - jak byłam w ciąży z synem też miałam dużego krwiaka. Dzisiaj młody ma prawie 14 lat. Trzymam kciuki by było dobrze. Ważne, że kosmówka się nie odkleja i dziecko żyje.

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Oszczędzaj się na maksa i grzecznie leż. Wierzę, że będzie dobrze.

A powiedz mi jak było w Twoim przypadku bardzo cię proszę ... czy coś cię bolało ?
Z tego co pamiętam to nie, ale przez to, że to było przeszło 14 lat temu, moja pamięć może być zawodna. Pamiętam, że się denerwowałam i dość długo plamiłam, ale krwiak się wchłonął.

Ja po prostu staram sie być dobrej myśli ..nie boli mnie tak ze nie wyrabiam czuje bardziej rozciąganie co jakis czas i takie napięcie ... nie wstanę nie ma takiej opcji .

Wszystko będzie dobrze. Lez i nie wstawaj. To najważniejsze. Wchłonie sie. Tylko spokój. I wyciszenie. Będzie dobrze !

reklama
Do góry