reklama
D
delete
Gość
Cześć dziewczyny !
Odzyskałam laptopa.Naprawiony
Jedynka górna już cala się przebiła. Tylko gdzie druga ?
Jula dzisiaj nieznośna, wszędzie jej pełno a ja miałam pilną robotę i się wściekałam.W nocy Julencja znowu wykurzyła tatusia i spał w salonie.
Teraz już była uśpiona w Bujaczku. Nagle się podniosła, wylazła z bujaczka, popędziła do wiaderka i zaczęła wyciągać klocki. Teraz jest rozbawiona na maksa.
Julia otwiera już szafki w kuchni, potrafi wyciągnąć rzeczy z kosza na pranie i z pralki. Mój dzień z nią w domu to wieczne pilnowanie żeby czegoś nie zmajstrowała. Swobodnie porusza się po całym domu nie zważając czy jest zapalone światło.Drzwi do łazienki nie mogę zamknąć i idzie za mną i buczy waląc w drzwi. Wczoraj się zabarykadowałyśmy - ja po jednej , ona po drugiej. Nie mogłam otworzyć bo Julka klęczała z drugiej ...
Azula - ależ wnuczek urósł
Malfi to super ,ze spotkałaś sie z tak miłym przyjęciem. Czasami mamy obawy i obawiamy się reakcji najbliższych a okazuje się,że obawy były niesłuszne. I odwrotnie ;-)
Wrzucam Julę nowej fryzurze
Zobacz załącznik 515469Zobacz załącznik 515470
Odzyskałam laptopa.Naprawiony
Jedynka górna już cala się przebiła. Tylko gdzie druga ?
Jula dzisiaj nieznośna, wszędzie jej pełno a ja miałam pilną robotę i się wściekałam.W nocy Julencja znowu wykurzyła tatusia i spał w salonie.
Teraz już była uśpiona w Bujaczku. Nagle się podniosła, wylazła z bujaczka, popędziła do wiaderka i zaczęła wyciągać klocki. Teraz jest rozbawiona na maksa.
Julia otwiera już szafki w kuchni, potrafi wyciągnąć rzeczy z kosza na pranie i z pralki. Mój dzień z nią w domu to wieczne pilnowanie żeby czegoś nie zmajstrowała. Swobodnie porusza się po całym domu nie zważając czy jest zapalone światło.Drzwi do łazienki nie mogę zamknąć i idzie za mną i buczy waląc w drzwi. Wczoraj się zabarykadowałyśmy - ja po jednej , ona po drugiej. Nie mogłam otworzyć bo Julka klęczała z drugiej ...
Azula - ależ wnuczek urósł
Malfi to super ,ze spotkałaś sie z tak miłym przyjęciem. Czasami mamy obawy i obawiamy się reakcji najbliższych a okazuje się,że obawy były niesłuszne. I odwrotnie ;-)
Wrzucam Julę nowej fryzurze
Zobacz załącznik 515469Zobacz załącznik 515470
D
delete
Gość
Azula - Czyli Amelka też ma uszka odstające ?
Chyba zakładałaś jej opaski ciągle i nie pomogło ? Ja olałam. Ma odstające to ma
Amelka Ci pięknieje z każdym dniem. Śliczna kruszynka
Chyba zakładałaś jej opaski ciągle i nie pomogło ? Ja olałam. Ma odstające to ma
Amelka Ci pięknieje z każdym dniem. Śliczna kruszynka
Zoyka niestety tak to już jestm ja sikałam przy drzwiach otwartych przez 3 lata Filipa z oczu nie można było spuścić a on mnie nie chciał opuścić
Ollena wg mnie to Mia jest zwyczajnie głodna, za mało dajesz jej butli z mlekiem.Pierwszy obajw głodu u dziecka to ssanie smoka i uspokajanie sie przy tym. Co z tego że jadła o 2 w nocy i była głodna o 6? Ma zapotrzebowanie i dawaj jej jeśc tyle ile chce bez wydzielania zgodnie z regułkami czy schematami....
Azula wnuczek urósł i podobny do Amelki jest
Ja nie lecę, czekam na podany mi z góry termin kolejnego samolotu... na pewno do świąt ale trochę mnie to przeraża i przerasta.... :-(
Ollena wg mnie to Mia jest zwyczajnie głodna, za mało dajesz jej butli z mlekiem.Pierwszy obajw głodu u dziecka to ssanie smoka i uspokajanie sie przy tym. Co z tego że jadła o 2 w nocy i była głodna o 6? Ma zapotrzebowanie i dawaj jej jeśc tyle ile chce bez wydzielania zgodnie z regułkami czy schematami....
Azula wnuczek urósł i podobny do Amelki jest
Ja nie lecę, czekam na podany mi z góry termin kolejnego samolotu... na pewno do świąt ale trochę mnie to przeraża i przerasta.... :-(
D
delete
Gość
Ania - 3 lata przy otwartych drzwiach ? Przeraziłaś mnie Sikanie jeszcze ujdzie bo szybko zanim Julka doczłapie,a le... nie będę opisywała szczegółów robienia czegoś innego i uwieszonego dziecka do nogi. Beznadzieja
Dasz radę. Masz nas ! I masz rację. Wnuczek podobny do Amelki.
Jutro MM zostaje z Julką a ja w miasto od rana
Dasz radę. Masz nas ! I masz rację. Wnuczek podobny do Amelki.
Jutro MM zostaje z Julką a ja w miasto od rana
azula
Fanka BB :)
Zoyka e właśnie ona miał mało odstające teraz jej tak elfikowo odstają ale to i u niej i u Julci jest według mnie urocze ,a opaski to daję bo w nich słodko wyglkąda to geny ,a uszy ma wypisz wymaluj po mojej siostrze(zresztą ładnej kobietce)To ona z Amelianką zaraz po porodzie.Aniu jak Ty masz sobie jeszcze tyle dni sama z Wandusią i Tabrisę dać rady .Podziwiam i życzę szybkiego złączenia z ślubnym.Ollena może dziewczyny rację mają zagęść mleko i dawaj częściej
Nie dziewczyny, nie glod. Ona je sloik dotad az go chce, czyli jak juz nie otwiera dzioba to znaczy, ze koniec. MYje gada, klade i znowu sie drze, czyli krzyczy. Po godzinie od sloika dostaje mleko i nigdy nie wypija calego.
Wieczorem jedynie zje cale, tzn zdarza sie ze wypije 180 ale nie zawsze.
W nocy je teraz ok 1-2, dzis wyjatkowo o 6 bo zazwyczaj nie chce. Czesto zreszta zdarza sie, ze robie jej mleko a ona nie chce i zjada po 2h dopiero.
Ja wiem, ze to nie glod, ona jak glodna jest to placze ze lzami jak grochy.
Zreszta je czesto i nie malo, bo czasami 2 desery (rano jablko,popoludniu sloik), obiadek, flipsa w trakcie i 4 mleka na dobe (jedno z kaszka).dzis liczac od drugiej w nocy zjadla 5 razy mleko, 3/4 duzego oiczka zupki,desre i flipsa. Mleka nie dopije nigdy do konca,raz 140, raz 120. Wazy na dzien dzisiejszy na golasa 8,100. Czyli 1kg w miesiac.
Wieczorem jedynie zje cale, tzn zdarza sie ze wypije 180 ale nie zawsze.
W nocy je teraz ok 1-2, dzis wyjatkowo o 6 bo zazwyczaj nie chce. Czesto zreszta zdarza sie, ze robie jej mleko a ona nie chce i zjada po 2h dopiero.
Ja wiem, ze to nie glod, ona jak glodna jest to placze ze lzami jak grochy.
Zreszta je czesto i nie malo, bo czasami 2 desery (rano jablko,popoludniu sloik), obiadek, flipsa w trakcie i 4 mleka na dobe (jedno z kaszka).dzis liczac od drugiej w nocy zjadla 5 razy mleko, 3/4 duzego oiczka zupki,desre i flipsa. Mleka nie dopije nigdy do konca,raz 140, raz 120. Wazy na dzien dzisiejszy na golasa 8,100. Czyli 1kg w miesiac.
Ostatnia edycja:
reklama
azula
Fanka BB :)
Ja tam też podobieństwo widzę ale nie jest jakieś uderzające po prostu widać ,że rodzina waży ponad 8 kg
9poczułam w krzyżach).Ollena czy wpraowadzasz już żółtko? Amelianka na noc właśnie mm z żółtkiem dostaje bo świrowałam po tych cyrkach nocnych.Takie żółtko treściwe ,a według tabelki właśnie po 6 miesiącu się wprowadza (ja wprowadziłam trochę szybciej).I nareszcie mam tylko 2 pobudki jedna w środku nocy druga tak około 6 rano jeszcze zasypia i śpimy tak do 7:30
9poczułam w krzyżach).Ollena czy wpraowadzasz już żółtko? Amelianka na noc właśnie mm z żółtkiem dostaje bo świrowałam po tych cyrkach nocnych.Takie żółtko treściwe ,a według tabelki właśnie po 6 miesiącu się wprowadza (ja wprowadziłam trochę szybciej).I nareszcie mam tylko 2 pobudki jedna w środku nocy druga tak około 6 rano jeszcze zasypia i śpimy tak do 7:30
Podziel się: