reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciaza naturalna po udanym in vitro?

reklama
już próbowaliśmy przed ivf..mąż przez 4mce brał pełno tych suplementów diety zalecanych przez lekarza i ledwo co się poprawiły wyniki

Ahh te naturalsy po ivf to niewiem z jakiej planety....
Ja tez 5 lat staran tsh guzy tarczycowe a ciaza noe bylo
Nagle po ivf udalo sue , nie znam recepty naprawde kochana ...
ty Licz ovulke plodne dni tak jak kiedts , ja tez taki nacisk nie byl no juz corka byla jest ale te plodne zawsze liczylam;) no i jest 25tydzuen

Zycze z calego serca!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ahh te naturalsy po ivf to niewiem z jakiej planety....
Ja tez 5 lat staran tsh guzy tarczycowe a ciaza noe bylo
Nagle po ivf udalo sue , nie znam recepty naprawde kochana ...
ty Licz ovulke plodne dni tak jak kiedts , ja tez taki nacisk nie byl no juz corka byla jest ale te plodne zawsze liczylam;) no i jest 25tydzuen

Zycze z calego serca!!

A dziękuję..będziemy próbować a nóż Się uda..cuda się zdarzaja..
A tobie gratuluję z całego serca
już połowa za tobąbliżej jak dalej i będzie drugi dzidziuś

A dziękuję..będziemy próbować a nóż Się uda..cuda się zdarzaja..
A tobie gratuluję z całego serca
już połowa za tobąbliżej jak dalej i będzie drugi dzidziuś

Dokladnie
Ja tez nie wierzylam ale ovulke liczylam wedlug kalendarza;))€ dawaj znac
A macie mrozaki? My nie
Z 6 tylko corka zostala

Dokladnie
Ja tez nie wierzylam ale ovulke liczylam wedlug kalendarza;))€ dawaj znac
A macie mrozaki? My nie
Z 6 tylko corka zostala

Eeeh no chyba też zacznie znowu liczyć..A nie mamy nic..za każdym razem z każdej próby dużo pobrane..W tej ostatniej to miałam aż 9zaplodnionych i dwa zostały podane zostało z nimi jedno czyli córka a reszta niestety nie przetrwała do mnożeniaa miałam nadzieję.Tak więc teraz liczę na cud!

Eeeh no chyba też zacznie znowu liczyć..A nie mamy nic..za każdym razem z każdej próby dużo pobrane..W tej ostatniej to miałam aż 9zaplodnionych i dwa zostały podane zostało z nimi jedno czyli córka a reszta niestety nie przetrwała do mnożeniaa miałam nadzieję.Tak więc teraz liczę na cud!

Trzymam mocno!
Fajny jest my calendar apka;)

Kochane wszystko jest możliwe 4 lata starań po drugim podejściu ivf piękny synek ma już 16 miesiecy. Mrozak niestety się nie przyjął po roku od porodu i myśleliśmy że będzie jedynakiem az tu nagle spóźnienie i na teście dwie kreski zupełnie naturalnie ( mąż słabe nasienie a ja wielotorbielowatosc) więc teoretycznie bez żadnych szans. A tu taki cud.

Kochane wszystko jest możliwe 4 lata starań po drugim podejściu ivf piękny synek ma już 16 miesiecy. Mrozak niestety się nie przyjął po roku od porodu i myśleliśmy że będzie jedynakiem az tu nagle spóźnienie i na teście dwie kreski zupełnie naturalnie ( mąż słabe nasienie a ja wielotorbielowatosc) więc teoretycznie bez żadnych szans. A tu taki cud.

Wooo gratulacje ktiry tydz? U nas sunek naturalnie juz 29 tc [emoji4]corka ivf 12 mscy

ojej to naprawdę cud..gratulacje..też bym tak chciała..jak widać szansę zawsze są

reklama
Witam. Widzę ze wątek sprzed jakiegoś czasu , ale bardzo mnie interesuje . Jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach ( stymulacja )i po jednym nieudanym IVF.. dzis miał się odbyć transfer , ale wczoraj zadzwonili z kliniki , ze zarodek się nie rozwija .. jestem załamana .. kolejna wizyta dopiero we wrześniu ... szukam
Właśnie jakiś informacji o ciążach po nieudanych IVF... czy próbować do kolejnej wizyty naturalnie.. zy jest sens ... dodoam ze invitro ze względu na endometriozę.. przy każdej próbie inseminacji miałam ok 3-4 jajeczka .. do invitro pobrano 4 - tylko jedno się nadało , ale w drugiej dobie przestało się rozwijać .. MoZr na wizycie dowiemy się czegoś więcej - jaka była przyczyna .. jestem załamana .. mam 36 lat i świadomość ze nie mam wiele czasu .. a tak pragnę być mama .. proszę o jakieś wskazówki , rady .. chociaz ciepłe słowo wsparcia.. chyba nikt nie zrozumie mnie lepiej jak druga kobieta , która przeżyła to samo .. nawet najlepsza przyjaciółka i własna matka ..

Do góry