reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża naturalna po in vitro?

Pytalam o niedomogę, lekarz powiedzial ze wyniki progesteronu byly ok, wiec to nie to.
Moze czas zmienic lekarza. Plamienia mialam w sumie odkad pamietam. W czasie karmienka piersia mi zanikly, skonczylam karmic to wrocily
Ja miałam/ nie miałam plamienia, różnie, a ciąża bez problemu. Więc myślę, że lekarz wie, co robi. Trzymaj się!

reklama
Ja znam przypadek w bliskiej rodzinie. 10 lat starań, konflikt serologiczny, policzystyczne jajniki, zabieg usuwania endometriozy , poronienia, insynuacje, przetaczanie krwi , aż w końcu zabieg in vitro miał się odbyć w czerwcu , a dwie kreski pojawiły się w maju 😍 zapłodnienie naturalne po 10 lat starań i już dwójką dzieci 😅 trzeba wierzyć

Ja jestem takim przypadkiem. Pierwsza córka z in vitro, przyczyna niepłodność immunologiczna. Po leczeniu immunologicznym udało się, a potem już poszło naturalnie i jest synek 😉

Do góry