reklama
G
gość 94049
Gość
Hej Leśna,
rok temu leżałam na poloznictwie z kobieta, ktora po in vitro, zaszła naturalnie w ciążę :-) Powodzenia
rok temu leżałam na poloznictwie z kobieta, ktora po in vitro, zaszła naturalnie w ciążę :-) Powodzenia
monia169@onet.eu
Zaciekawiona BB
Dzień dobry, jestem studentką i piszę pracę magisterską w której badam wpływ metody in vitro na zdrowie i funkcjonowanie kobiety. Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w przeprowadzeniu badań. Potrzebuję jeszcze, albo aż 40 ankiet. Poniżej zamieszczam link do ankiety. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za poświęcony czas.
Ankieta - ANKIETA ANALIZUJĄCA WPŁYW METODY IN VITRO NA ZDROWIE I FUNKCJONOWANIE KOBIETY
Ankieta - ANKIETA ANALIZUJĄCA WPŁYW METODY IN VITRO NA ZDROWIE I FUNKCJONOWANIE KOBIETY
Hej mój przypadek jest dość dziwny gdyż starałam się o dziecko prawie 2,5 roku, w końcu padło na in vitro, 2 transfery nie udane, 11 kwietnia miałam transfer 5 dniowej blascocysty, owulacje miałam wywołana zastrzyki, w dniu owulacji wiedząc że i tak nic z tego nie będzie kochałam się z mężem, co się okazało 3 tygodnie później na usg miałam dwa pęcherzyki ciążowe:-) jeden większy drugi mniejszy niestety jeden poroniłam w 7 tygodniu ale obecnie nie wiem który z pęcherzyków jest tym rozwinietym:-)
Leśna mi się chyba udało. Moja córka ma roczek i jest po in vitro ( za trzecim pełnym programem się udało) wcześniej starałam się o nią 5 lat). Miałam wracac po mrozaka we wrześniu ale okres mi się spóźnił i wczoraj zrobiłam test a dzis powtórzyłam i mam dwie krechy. U lekarza jeszcze nie byłam bo za wcześnie
reklama