reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Tak tak, takie same problemy od 2020Thx, Szczerze nie uważam się za głupią, co do edukacji to tak dużo kiedyś o tym czytałam ale przyznaję w obliczu czegos nad czym nie miałam kontroli panikuje i przestaje myśleć racjonalnie dlatego zwróciłam się do Was z pytaniem ... Prośba o racjonalizm żeby było mi trochę lepiej bo przyznaje oszaleje ... A niestety nawet wypowiedzi lekarzy na forach czi innych stronach internetowych mówią że jednak może być ...
Skoro nie myślisz racjonalnie, to nastepnym razem nie pozwalaj na takie sytuacje.
Tak tak wracam do anty hormonalnej ... A powiedzcie mi czy Endo 7.2mm byłoby wystarczające do ewentualnego zagnieżdżenia? Dodam że 2 dni po esc dostałam mocno brązowego delikatnego plamienia
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Trzeba zacząć od tego, ze jeżeli ktoś schizuje po każdym stosunku, a nawet nie stosunku tylko innym fizycznym zbliżeniu to nie jest gotowy na życie seksualne. Po prostu psychicznie nie jest gotowy i tyle. Nic tu nie pomoże zabezpieczenie lub jego brak. Jeżeli ktoś po każdym stosunku czuje się źle i się boi ciąży czy nie wiadomo czego, to lepiej sobie odpuścić życie seksualne do czasu aż się człowiek upora z psychicznymi problemami.
Przeważnie nie odpowiadam na takie tematy, bo uważam, że to pożywka dla troli, ale naprawdę dziwię się, że nikt tego nie podnosi...
Przeważnie nie odpowiadam na takie tematy, bo uważam, że to pożywka dla troli, ale naprawdę dziwię się, że nikt tego nie podnosi...
No niestety te problemy psychiczne i schody na tym punkcie mają niestety bardziej skomplikowana genezę... I wierzcie mi że gdyby mi osoba postronna opowiadała o takich problemach też bym ją wyśmiała i uznała że nic z tego i wogole a sama nie potrafię racjonalnie tego ocenić ..
Lady Loka
Fanka BB :)
O Matko i corko... u Ciebie ciąża jest WYKLUCZONA. Rozumiesz? Nie da się zajść w ciążę od ręki. Rozumiesz? Ty nawet escapelle wzięłaś niepotrzebnie.Tak tak wracam do anty hormonalnej ... A powiedzcie mi czy Endo 7.2mm byłoby wystarczające do ewentualnego zagnieżdżenia? Dodam że 2 dni po esc dostałam mocno brązowego delikatnego plamienia
TO zacznij pracować nad problemami psychicznymi zamiast uprawiac seks.No niestety te problemy psychiczne i schody na tym punkcie mają niestety bardziej skomplikowana genezę... I wierzcie mi że gdyby mi osoba postronna opowiadała o takich problemach też bym ją wyśmiała i uznała że nic z tego i wogole a sama nie potrafię racjonalnie tego ocenić ..
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
To zacznij się leczyć.No niestety te problemy psychiczne i schody na tym punkcie mają niestety bardziej skomplikowana genezę... I wierzcie mi że gdyby mi osoba postronna opowiadała o takich problemach też bym ją wyśmiała i uznała że nic z tego i wogole a sama nie potrafię racjonalnie tego ocenić ..
Witajcie, w piątek 28dc/9 dni po escapelle i pettingu zrobiłam test z krwi wynik negatywny, od piątku bolą mnie piersi podbrzusze a okresu brak ten 28dc powiedzmy że to mógł być pierwszy dzien nowego cyklu cykle u mnie do tej pory były 27/32 dni .. myślicie że test z piątku był wiarygodny ?
reklama
Podziel się: