reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża leżąca

Ja 2 lata temu taka ciaze mialam - nauczyłem się szydelkowac z książek i netu, ale można i z filmików na yt. Wciąga.
Zrób kocyk.
Ostatnio tez o tym myślałam bo już mi odbija. Pewnie to coś stworzone przeze mnie wyglądało by fatalnie ale jakieś zajęcie by było. Ja w poprzedniej ciąży robiłam taki Quiet book. Szyłam recznie. Synek nawet bardzo go lubił. Nie wyglądał jakoś mega ale zajęcie miałam na kilka tygodni.

reklama
Ja jeszcze mogę zostać w domu. Łożysko odrobine wyżej ale jak tak pozostanie to jednak to leżenie wcześniejsze w szpitalu mnie nie ominie

Ja jeszcze mogę zostać w domu. Łożysko odrobine wyżej ale jak tak pozostanie to jednak to leżenie wcześniejsze w szpitalu mnie nie ominie
No to dobrze niech się pomału podwyższa ,ale czasem lepiej być w szpitalu pod kontrolą lekarzy którzy odraz zareagują czasem trzeba się poświęcić 😉

Do góry