reklama
Rozwiązanie
To dobrze ze nieboli, nic zlego sìę nie dzieje na pewnoNajlepsze jest to że dosłownie nic mnie nie boli itp. czuje się bardzo dobrze i jest też to dla mnie trochę dziwne, poprzednia ciąża była dość dokuczliwa
Lu_cy
Fanka BB :)
Czy konsultowałaś plamienie z lekarzem? Ja miałam praktycznie cały czas do 10 tygodnia, ale sytuacja była na bieżąco monitorowana.Dziewczyny, miała któraś z was plamienia przez dłuższy czas?
Moje trwają już 12 dni i są takie brunatne i jest tego no dość sporo. Czy to normalne? Miała tak któraś z was?
Niestety na lekarza ciągle czekam, u mnie w mieście bardzo ciężko się szybko dostać a na fundusz lekarz powiedział że on ma cięższe przypadki niż moje i nawet mnie nie zbadał...Czy konsultowałaś plamienie z lekarzem? Ja miałam praktycznie cały czas do 10 tygodnia, ale sytuacja była na bieżąco monitorowana.
Lu_cy
W takim przypadku jedzie się na izbę przyjęć niezwłocznieNiestety na lekarza ciągle czekam, u mnie w mieście bardzo ciężko się szybko dostać a na fundusz lekarz powiedział że on ma cięższe przypadki niż moje i nawet mnie nie zbadał...
W takim przypadku jedzie się na izbę przyjęć niezwłocznie
[/QUOT
No właśnie byłam
reklama
5tcW którym tygodniu ciąży jesteś? Brązowe plamienia mogą być wynikiem niskiego progesteronu. Zrób badanie jutro i w te pędy do lekarza.
reklama
Lu_cy
To w zasadzie od początku. Pewnie to od progesteronu za niskiego