11 stycznia powinnam dostać okres i czułam bol ale nic z tego. Cykle regularne co 27 dni. Zrobilam dzisiaj test ale po południu może to ma znaczenie, chociaż na moje raczej nic nie widać. Nadal są jakieś szanse czy czekać na okres czy co się dzieje? Wiem wiem wróżkami nie jesteście, ale może ktoś miał podobna sytuację.. dzisiaj dostałam żółtych uplawow bez żadnych innych objawów oprócz trochę wrażliwości na niektóre zapachy
reklama
annanowak85
Zaciekawiona BB
Zrob badanie beta hcg na moje oko nic nie widać11 stycznia powinnam dostać okres i czułam bol ale nic z tego. Cykle regularne co 27 dni. Zrobilam dzisiaj test ale po południu może to ma znaczenie, chociaż na moje raczej nic nie widać. Nadal są jakieś szanse czy czekać na okres czy co się dzieje? Wiem wiem wróżkami nie jesteście, ale może ktoś miał podobna sytuację.. dzisiaj dostałam żółtych uplawow bez żadnych innych objawów oprócz trochę wrażliwości na niektóre zapachy Zobacz załącznik 1226769
No właśnie czytałam o tej infekcji i też że pojawia się przy ciąży ahh a nic nie piecze. Infekcja może być taka bezobjawowa? Zawsze miałam świąd i pieczenie. Poczekam do poniedziałku i jak nie dostanę to pójdę na betęNegatywny ,po 3 dniach spóźnienia, nawet popołudniu powinien wyjść, ale powtorz rano , żółte uplawy mogą świadczyć o infekcji
Foka_szara
Fanka BB :)
Tak infekcja może być "bezobjawowa". Mnie nic nie piekło, nie bolało itd a infejcja była (więcej śluzu to jedyny objaw)No właśnie czytałam o tej infekcji i też że pojawia się przy ciąży ahh a nic nie piecze. Infekcja może być taka bezobjawowa? Zawsze miałam świąd i pieczenie. Poczekam do poniedziałku i jak nie dostanę to pójdę na betę
A test wygląda na negatywny.
Fado123
Dla mnie negatywnyHej dziewczyny powiedzcie mi proszę czy tu coś jest czy mi się wydaje??
C
Czarnula1
Gość
Widac jakas slabe kreske, powtórz ranoHej dziewczyny powiedzcie mi proszę czy tu coś jest czy mi się wydaje??
C
Czarnula1
Gość
Zreszta malo wyrazne.foto, zrób lepszeHej dziewczyny powiedzcie mi proszę czy tu coś jest czy mi się wydaje??
reklama
Ewelina.Be
Jak dla mnie nic nie maHej dziewczyny powiedzcie mi proszę czy tu coś jest czy mi się wydaje??