reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża do roku czasu po porodzie u mamy KP

Duzo kamrisz? Szybko ten okres. Ja mialam przepisane tabletki po 6 tyg. Od porodu i bralam przez 6 mies. Wiec mam nadzieje ze po odstawieniu ten okres w koncu kiedus bd i drugie dzieciatko tez 😊
Hmmm czy ja dużo karmię? Wydaję mi się, że dziecko pije za rzadko, ale w karmię tylko piersią i na żądanie. Przybiera też na wadze, pokarm jest więc chyba okej. A ja może i niedługo dostanę ten drugi okres, bo mnie podbrzusze boli coś:/

reklama
O jej to dlugo! Mysle ze noze po tabsach uda sie zajsc wczesniej i dzieciaki beda z roznica do 2 lat, ale co ma byc to bedzie mam juz 1 dziecko wiec mysle ze bez spiny 😉
A są kobiety co zaraz po połogu zachodzą w ciążę i mają dzieci rok po roku. Nawet te, które karmią piersią. I nawet czasami zaliczają wpadkę. Ale jak to bywa nieraz: jak się chce to nie ma, jak się nie chce to się ma. Ja wierzę, że się uda i niedługo będziesz miała drugie ;) Jak nie wrócą mi regularne cykle to będę robić test co dwa , trzy tyg. Może akurat się uda ;)

A są kobiety co zaraz po połogu zachodzą w ciążę i mają dzieci rok po roku. Nawet te, które karmią piersią. I nawet czasami zaliczają wpadkę. Ale jak to bywa nieraz: jak się chce to nie ma, jak się nie chce to się ma. Ja wierzę, że się uda i niedługo będziesz miała drugie ;) Jak nie wrócą mi regularne cykle to będę robić test co dwa , trzy tyg. Może akurat się uda ;)
O widzisz tez musze cos obrac za system kiedy testowac... 😉 bo z tym calym wirusem to ciezko do gina sie wybrac tak realnie fizycznie

Hmmm czy ja dużo karmię? Wydaję mi się, że dziecko pije za rzadko, ale w karmię tylko piersią i na żądanie. Przybiera też na wadze, pokarm jest więc chyba okej. A ja może i niedługo dostanę ten drugi okres, bo mnie podbrzusze boli coś:/
Ja tez na zadanie i tez mam wrazenie ze malo 😉 ale wszystko jest ok wiec jest napewno ok a masz jakies inne objawy jak przed @?

Ja znaszłam w drugą ciążę w 5 miesięcy po porodzie. Miałam płomienie, nie okres- nie zdążył przyjść.

Ja tez na zadanie i tez mam wrazenie ze malo 😉 ale wszystko jest ok wiec jest napewno ok a masz jakies inne objawy jak przed @?
Już drugi tydzień boli mnie podbrzusze. I mam niby więcej wydzieliny, przed pierwszym okresem po porodzie też tak miałam. Niepotrzebnie wzięłam tabletki, bo by może juz przyszedl. I też nie wiadomo czy cykle będą z owulacja. Ale przed ciążą miałam doslownie kilka normalnych cykli, pewnie się polepszylo po unormowaniu tsh.

Już drugi tydzień boli mnie podbrzusze. I mam niby więcej wydzieliny, przed pierwszym okresem po porodzie też tak miałam. Niepotrzebnie wzięłam tabletki, bo by może juz przyszedl. I też nie wiadomo czy cykle będą z owulacja. Ale przed ciążą miałam doslownie kilka normalnych cykli, pewnie się polepszylo po unormowaniu tsh.
Musialam przelozyc badania i jade jutro mam nadzieje ze dojade 😁 bo ciagle cos i przekladam... ile bralas tych tabletek wiecej niz 1 opakowanie?

Musialam przelozyc badania i jade jutro mam nadzieje ze dojade 😁 bo ciagle cos i przekladam... ile bralas tych tabletek wiecej niz 1 opakowanie?
Jedno z groszami. Ja planuję iść do lekarza w sierpniu/ wrzesniu. Zobaczymy jak z wirusem czy dalej u mnie w przychodni beda telekonsultacje. A chcesz tak o się zbadać czy jakieś wspomozenie owulacji?

Jedno z groszami. Ja planuję iść do lekarza w sierpniu/ wrzesniu. Zobaczymy jak z wirusem czy dalej u mnie w przychodni beda telekonsultacje. A chcesz tak o się zbadać czy jakieś wspomozenie owulacji?
Zbadac czy wszystko ok raczej nie da sie tuningowac owulacji karmiac wiec raczej i tak by mi nic nie podal 😉

reklama
Do góry