kuleczka2835
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiony 5 dni przez @, będę powtarzać dla pewności bo jest właśnie nie jednoznacznyNie jestem ekspertem, ale raczej to drugie.
Po zwilżeniu ten pasek testowy jest często nieco bardziej widoczny niż w stanie suchym.
Ale wiadomo, jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie.
Nawet jak miewałam bladą kreskę, to wydawała się być wyraźniejsza.
To zdjęcie odrazu poTesty wyglądają jak trochę zleżałe. Więc nie wiem na ile to kreska ciążowa a na ile fabryczna.
Coś tam widać, poczekaj kilka dni zrób ponownie.To zdjęcie odrazu po
Napewno powtórzę dziekujeCoś tam widać, poczekaj kilka dni zrób ponownie
Te testy mają 25 czułość. Mi dopiero zaczęły wychodzić jak pinki czy nordetste były już elegancko wybarwione. A bez ciąży nigdy nie miałam na nich żadnej kreski. Mi wygląda z kolei na ciążę, ale weź kup właśnie test o czułości 10 lub zrób betę i daj znać. PowodzeniaNapewno powtórzę dziekuje
Właśnie na tych quixx też nigdy nawet nie widziałam testowych kresek a tu jednak kreski są ,napewno zrobię kolejne i dam znaćTe testy mają 25 czułość. Mi dopiero zaczęły wychodzić jak pinki czy nordetste były już elegancko wybarwione. A bez ciąży nigdy nie miałam na nich żadnej kreski. Mi wygląda z kolei na ciążę, ale weź kup właśnie test o czułości 10 lub zrób betę i daj znać. Powodzenia