reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża czy nie ciąża?

Ja bym chyba nie wytrzymała :) Też miałam się wstrzymać z testowaniem do środy lub czwartku. Dzisiaj już test zrobiony, coś tam widać ale czy to to? :p Nie wiem. I nie wiem czy nie pobiegnę za chwilę do Rossmanna w poszukiwaniu testu o czułości 10miU/ml i czy nie zrobię jeszcze jednego :p
Wklej zdjecie to zobaczymy . Ja jak mialam watpliwosci to na momencie mi dziewczyny podpowiedzialy a dzis 11 tydzien :)

reklama
Mnie wyszedł dopiero 6 dnia po spodziewanej @. I też mialam regularnie co do godziny. Także wstrzymaj się chwilkę.

Kobietki, wkleiłam zdjęcie drugiego testu na moim wątku :) A do autorki wątku, może warto poczekać dzień czy dwa i powtórzyć test. Ja pierwszy robiłam w sobotę i był negatywny. A dziś jest blada kreseczka :)

reklama
Kurcze no bym chciała te dwie kreseczki tym bardziej że moja 6 letnia corcia chce rodzeństwo A ja bym chciała jeszcze jedna dzidzie z córcia w 6 tyg mi wyszło że jestem w ciąży
Wiem jak to jest :) Moja 8 lat i też już by chciała braciszka albo siostrzyczkę. Trzymam kciuki żeby druga kreska pokazała się szybko :)
Z drugiej strony wiem po sobie, że takie testowanie może nieźle zestresować. Pamiętam jak w styczniu robiłam testy. Pierwszy negatywny i płakanie w poduszkę, że się nie udało, a za kilka dni pozytywny. Co prawda tamta ciąża się nie powiodła, ale faktem jest, że te testy wczesnych ciąż często nie wykrywają.

Do góry