reklama
Wanilia89
Fanka BB :)
A może wystąpiły jakieś inne czynniki? Jakaś choroba? Przyjmowanie leków, stres? Przeważnie takie rzeczy opóźniają okres, ale jak tu już dziewczyny nie jeden raz podkreślały organizm to nie komputer i może u Ciebie przyspieszyły? A może wystąpiła jakaś podróż, ze zmianą klimatu? Ja po pierwszym pobycie w górach miesiączkę miałam 25 dni.No wiem właśnie O tym bo najgorsze to czekanie jak się zabarwia test czy jedna czy dwie kreski Ale dziwne jest to że jak 11 marca dostałam miesiączke to teraz mam druga od 6 kwietnia normalna
Albo z krwi w przychodni zrobię badania tam też wyjdaTo chyba nie ma wyjścia, trzeba czekać. Są kobiety, które miewają miesiączki w ciąży, ale to sporadyczne przypadki.
Muszę się zorientować ile kosztuje bo to jest płatne bo do ginekologa nie chce narazie iść poki nie będę pewna żeby nie mieć rozczarowaniaJeśli masz taką możliwość to zawsze pewniejsze to niż test.
Wanilia89
Fanka BB :)
To zależy od laboratorium u mnie niestety cena jest wygórowanaMuszę się zorientować ile kosztuje bo to jest płatne bo do ginekologa nie chce narazie iść poki nie będę pewna żeby nie mieć rozczarowania
reklama