reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża chwilę po poronieniu..

reklama
Dobrze czytać takie opinie, zdrówka :) zazwyczaj słyszy się, ze trzeba poczekać przynajmniej 3 miesiące, to jeszcze bardziej potęguje stres
Cześć, my nie czekaliśmy 3 miesięcy. Też miałam poronienie zatrzymane, w styczniu tego roku. W lutym miałam miesiączkę, w marcu test ciążowy pokazał 2 kreski. Dziś jestem w 23 tygodniu ciąży.

Cześć, my nie czekaliśmy 3 miesięcy. Też miałam poronienie zatrzymane, w styczniu tego roku. W lutym miałam miesiączkę, w marcu test ciążowy pokazał 2 kreski. Dziś jestem w 23 tygodniu ciąży.
Zdrowia życzę! Ja miałam zabieg pod koniec maja. Nie powiedziałabym, że tak szybko mogłoby się udać. Ale na ten moment nie będę się jeszcze nakręcać 😬

Zdrowia życzę! Ja miałam zabieg pod koniec maja. Nie powiedziałabym, że tak szybko mogłoby się udać. Ale na ten moment nie będę się jeszcze nakręcać 😬
Ja wtedy dowiedziałam się o poronieniu w 12+5, następnego dnia miałam mieć prenatalne, więc teraz tej obecnej ciąży towarzyszy dużo więcej lęku niż pierwszej, z której mam zdrowego 15 letniego syna. Ale forum pomaga, doświadczenia kobiet, które przeżyły to samo. To mi pomaga nie wałkować tak bardzo w głowie tego, że może coś zrobiłam wtedy źle i myślenia, że tylko mi się to przydarzyło.

Hej bylam.w ciąży i poroniłam samistne czekan na wynik histopatologiczny cze nie mając miesiączki minęło ponad 2 tygodnie od zabiegu czy koge zajsc w ciążę

Hej bylam.w ciąży i poroniłam samistne czekan na wynik histopatologiczny cze nie mając miesiączki minęło ponad 2 tygodnie od zabiegu czy koge zajsc w ciążę
Ja byłam na kontroli u ginekologa po 2 tygodniach od łyżeczkowania i miałam wtedy owulację. Trochę to było dla mnie wstrząsające, że organizm tak szybko wrócił do normy po poronieniu. Gorzej było z moją psychiką.

reklama
Ja byłam na kontroli u ginekologa po 2 tygodniach od łyżeczkowania i miałam wtedy owulację. Trochę to było dla mnie wstrząsające, że organizm tak szybko wrócił do normy po poronieniu. Gorzej było z moją psychiką.
No ja prawie 3 tygodnie i miesiączki nie mam czekam na wynik histopatologiczny

Do góry