reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża, ból brzucha

No to macica się rozciąga intesywnie na samymym początku . To będzie wszystko ok pewnie. Jak się martwisz to zrób jeszcze raz betę czy wzrasta. U mnie już jutro 7 tydz i wszystko w porządku więc mam nadzieję że u ciebie tez
Robiłam bete juz 3 razy, co 48 godzin🙈 wzrastala spoko, najpierw 40 potem 97 i 207. Jestem po stratach, wiec panika to moje drugie imie. Stresuje mnie ten bol, chociaz nie jest jakis intensywny, bardziej upierdliwy:-( super, ze widzialas juz fasolke, pewnie serduszko juz jest?:) trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok

reklama
Ja jestem w 5 tygodniu i ciągle mam bóle brzucha, nie są one bardzo mocne ale czuję jakby się mi wszystko w środku rozciągało, więc to chyba normalne :) wizytę mam dopiero pod koniec 7 tygodnia więc raczej cierpliwie poczekam.

jeśli się rozciąga i nie towarzyszy temu plamienia ani krwawienie, to wszystko ok :)
ja w 5tc czułam się jakby miała okres (tak wszystko mnie bolało w brzuchu), a teraz jestem w 13tc :)
powodzenia!

Do góry