Kolejne dzieciaczki po drugiej stronie brzuszka
JEDYNKA WIELKIE GRATULACJE! Chłopaki jak dęby
Ayla zdrowiej szybko, tak to jest jak się jakieś przeziębienie przypląta to potem wraca ciągle. Mi na szczęście w miarę przeszło ale czasem gardło czuję.
A usg mam w przyszły piątek i nie nastawiam się że jakieś "kolosy" urosły z tych moich dzieciaków ale oby wszystko było ok
Justella to przeżyłaś wczoraj trochę. Ale dobrze że to nic poważnego. Czyli zostaje czekać dalej
Kasik ja też prawie 30 tc jak Justysia i w brzuchu 101-102. Choć to też tak ciężko porównać bo zależy ile ktoś miał przed ciążą.
Wiem teraz jedno, nie ma co wymiarów, wagi itp porównywać z innymi bo się człowiek tylko denerwuje gdy u niego inaczej.
Justysia ja ruchy to czuję też z jednej strony i na dole, czyli taka litera L jakby
i niby wiem gdzie jest które ale czy są poprzecznie, podłużnie to już nie umiem określić.
Oleniolek nie jest powiedziane że będziesz miała jakieś dolegliwości
ja np długo nie miałam żadnych bólów pleców i w sumie do tej pory nie mam, czasem jak w złej pozycji siedzę czy leże. Wiadomo że jest sie potem już coraz bardziej ociężałym, szybciej się męczy, pojawiają się duszności itp ale obyś z dobrym sampoczuciem dotrwała do końca
A tak w ogóle to pospałam po obiedzie prawie 2,5 godziny a w tym czasie mąż wysprzątał cały dom.