reklama
A Tak, taka mam. Tyle że malutka jest na granicy wagi.No w sensie dwuowodniowa dwukosmowkowa; )
A jak w 9tc to spokojnie Cie wciagnieJa jestem w 9 tygodniu więc może jest szansa... Dzięki za podpowiedźz będę szukać dalej... Odezwę się jutro po wizycie!
Jestem po wizycie - genialna babka! Powiedziała że faktycznie teraz nie ma miejsca ale jest duża szansa że w nastepnym miesiącu coś już się zwolni i mnie tam wciągnie Poleciła mi też dr. Dagmarę Filipecką-Tyczkę do USG genetycznego w 12 tygodniu i zastanawiam się czy miałaś z nią styczność?A jak w 9tc to spokojnie Cie wciagnie
Duomami
Fanka BB :)
79cmWłaśnie jeszcze tego nie widzieliśmy. Podoba mi się ale chyba będzie troszkę szeroki...
Duomami
Fanka BB :)
Mieliśmy zamiar kupić valco snap ale w nim nie ma możliwosci obrócenia spacerówki tyłem do kierunku jazdy co dla mnie jest priorytetem w etapie przeniesienia dzieci z gondoli. Jak beda juz na tyle duże to wymienimy dorjana na valco.
Gratulacje Daj znać w wolnej chwili co u WasNie dotrwałam do kontroli i wczoraj 34+0 rozwiazali ciążę przez cc po odejściu wód.
Moje malenstwa są juz ze mną, z waga urodzeniowa 1980g 46cm i 1800g 44cm
Tak znam Filipecka jest uper pozytywna gadula. Ona się specjalizuje w bliznietachJestem po wizycie - genialna babka! Powiedziała że faktycznie teraz nie ma miejsca ale jest duża szansa że w nastepnym miesiącu coś już się zwolni i mnie tam wciągnie Poleciła mi też dr. Dagmarę Filipecką-Tyczkę do USG genetycznego w 12 tygodniu i zastanawiam się czy miałaś z nią styczność?
reklama
No to ekstra, jestem umówiona i czekam cierpliwie no a tak poza wsystkim to jak się czujecie?Tak znam Filipecka jest uper pozytywna gadula. Ona się specjalizuje w bliznietach[emoji4]
Podziel się: