reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A jak w 9tc to spokojnie Cie wciagnie😊
Jestem po wizycie - genialna babka! Powiedziała że faktycznie teraz nie ma miejsca ale jest duża szansa że w nastepnym miesiącu coś już się zwolni i mnie tam wciągnie :) Poleciła mi też dr. Dagmarę Filipecką-Tyczkę do USG genetycznego w 12 tygodniu i zastanawiam się czy miałaś z nią styczność?

Cześć dziewczyny :)

Jestem aktualnie w 8tg i 6dniu ciąży 1k2o.
Czy jest tu jeszcze jakaś dziewczyna z 1k? Do jakiej poradni polecacie się zapisać?

Jestem po wizycie - genialna babka! Powiedziała że faktycznie teraz nie ma miejsca ale jest duża szansa że w nastepnym miesiącu coś już się zwolni i mnie tam wciągnie :) Poleciła mi też dr. Dagmarę Filipecką-Tyczkę do USG genetycznego w 12 tygodniu i zastanawiam się czy miałaś z nią styczność?
Tak znam Filipecka jest uper pozytywna gadula. Ona się specjalizuje w bliznietach😊

reklama
Do góry