reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczynki dziś o 9:37 przyszły na świat dwie piękne księżniczki.
Majeczka 2740 kg 47 cm
Amelka 2800 kg 50 cm.
Jestem przeszczesliwa dostały po 10 punktów i od początku są ze mną :-)
Jesli chodzi o znieczulenie i cewnik faktycznie nie bolało :-) Tylko położna je przystawila do cycusia zaczęły spać takie glodomorki :-) zdj później wstawie.
Wielkie gratulacje :biggrin2: duzo zdrowka dla Was

reklama
Dziewczynki dziś o 9:37 przyszły na świat dwie piękne księżniczki.
Majeczka 2740 kg 47 cm
Amelka 2800 kg 50 cm.
Jestem przeszczesliwa dostały po 10 punktów i od początku są ze mną :-)
Jesli chodzi o znieczulenie i cewnik faktycznie nie bolało :-) Tylko położna je przystawila do cycusia zaczęły spać takie glodomorki :-) zdj później wstawie.

Gratuluję i życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności :)

Mam pytanie o niesmak w ustach. Czy miałyście / macie ? Ja tylko cos zjem to czuje ogromny niesmak w ustach , Plyn do płukania używam na potęgę ale i tak niesmak powraca. Masakra. Czy to mija ? Sa na to jakies sposoby ?

Mam pytanie o niesmak w ustach. Czy miałyście / macie ? Ja tylko cos zjem to czuje ogromny niesmak w ustach , Plyn do płukania używam na potęgę ale i tak niesmak powraca. Masakra. Czy to mija ? Sa na to jakies sposoby ?
Baaardzo długo tak miałam, szczególnie po zjedzeniu słodkiego, przez co ograniczyłam słodkie wszystko. Mi pomagała guma do żucia, dobre 4 miesiące mnie tak to męczyło.

reklama
Pomaga mi gazowana mirinda ale na bardzo krotko i ten smak szybko powraca. No i tez wiadomo ze to nie jest zbyt zdrowy napoj wiec wypijam troche jak juz na prawde nie moge wytrzymac zeby chociaz na chwile poczuc ulge

Do góry