reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Oj tak w sumie to już człowiekowi w każdej pozycji źle, chodzić czy siedzieć też boli. Podziwiam że chcecie wytrzymać do 38 tc, ja 34 tc i mam już naprawdę serdecznie dość :/

jejku dziewczyny, przytulam Was mocno, widze z już ledwo żyjecie na tej końcówce :(

a ja nadal walcze z przeziebieniem, gardło boli okropnie, miód, imbir, cyryna, czosnek non -stop..zobaczy ale chyba jutro juz pojde do lekarza bo okropnie mnie męczy :(

Hej dziewczyny. U nas spadł śnieg :) muszę dziś do położnej podjechać ciekawe jakie buty założę,bo moja noga w żadne nie wchodzi prócz adidasów :errr: czekam na tel ze szpitala z wynikami No i niedługo 37 tydz będzie,Uh Uh ciężko i zaczynam się bac i stresować porodem :hmm: ale niedługo maluszki będą z nami :happy2:
Miłego dnia !

Oj tak w sumie to już człowiekowi w każdej pozycji źle, chodzić czy siedzieć też boli. Podziwiam że chcecie wytrzymać do 38 tc, ja 34 tc i mam już naprawdę serdecznie dość :/
Powoli opcji brakuje jak się położyć. Ja już czasami nie wiem co ze sobą zrobić. Wytrzymać do 38 tygodnia to marzenie, ale całkiem realne. Do skończenia 38 tygodnia mam 3 tygodnie i myślę sobie, że tyle dałam radę to może jeszcze wytrwam chociaż 37 tydzień też byłby już o.k. A na kiedy masz termin zaplanowany?

jejku dziewczyny, przytulam Was mocno, widze z już ledwo żyjecie na tej końcówce :(

a ja nadal walcze z przeziebieniem, gardło boli okropnie, miód, imbir, cyryna, czosnek non -stop..zobaczy ale chyba jutro juz pojde do lekarza bo okropnie mnie męczy :(
Biedactwo :( Mam nadzieję że lezysz w łóżku i odpoczywasz. Mi cytryna i imbir pomogły.

Oj ja tak samo... U mnie jeszcze dwa tygodnie i już odliczam [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) Mi wczoraj brzuch twardniał ale dziś już jest ok. Ze spaniem też cały czas nie najgorzej, raz lewy raz prawy bok i nocka zleci :D
W weekend miałam się spakować ale zajęłam się domowymi papierami i chociaż teraz mam totalny porządek w dokumentach. Czekam jeszcze na jedną paczkę ciuszków i zrobię generalne pranie, potem prasowanie i może w końcu się spakuję. Na nieszczęście dla mojego stresującego się męża mi się nie spieszy :D
W środę albo w czwartek pojadę zrobić sobie jeszcze badania krwi. Zawsze robiłam w laboratorium Diagnostyka ale ginekolog kazała mi iść do innego bo im nie wierzy. Co miesiąc miałam inne wyniki krwi, raz super a raz tragiczne. Zobaczymy jak będzie w innym laboratorium.
Dziewczyny trzymajcie się. Wiem, że ciężko ale ciąża bliźniacza już nam się raczej nie przytrafi i musimy być dzielne i w niej wytrwać jak najdłużej :*

reklama

Ja się uparłam na 38 tc za wszelką cenę :) choć dziś na badaniu powiedzieli, że jak do 36 wytrzymam to będą zadowoleni.
Dziś wychodzę do domu, szyjka nadal 2 cm. Za tydz. wizyta u swojego doktorka.
A skóra pod biustem to tak mnie boli, że dotknąć się nie mogę. Kostek nadal nie widać :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry