U mnie na pierwszej wizycie w 5t był jeden pęcherzyk, a w 11t okazało się, że są dwa dzidziusie, no to był mega szok dla mnie, bo cały czas myślałam że będzie jeden dzidziuś, dziewczyny a powiedzcie mi kupujecie od razu na start laktator?? bo tak się zastanawiam czy będzie mi potrzebny, przy dwójce dzieci to nie wiadomo jak to będzie z pokarmem, czy będę miała na tyle
reklama
bedablizniaki
Zaciekawiona BB
ja kupiłam- elektroniczny
Heda
Fanka BB :)
Chyba lepiej kupić laktator i mieć w domu niż potem szukać na gwałt. Mi przy 1 dziecku przydał się 2 razy. A teraz nie wiadomo jak będzie. Teraz jak mamy czas na szukanie to można trafić używane za małe pieniądze. A potem jak na szybko to się bierze co jest i za ile jest. Szczególnie jak takie zadanie dostanie małżonek.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie od razu było widać dwa pęcherzyki ale zarodki i serce zobaczyłam w 7tc. Ale za to przy staraniach byłam na monitoringu cyklu i od 10 do19 dni (28dniowe cykle) nie było żadnego nawet małego jajeczka i został stwierdzony cykl bezowulacyjny. Wiec wyobraźcie sobie moje zdziwienie gdy po 7 dniach od terminu okresu zobaczyłam dwie kreski, a potem dwa pecherzyki. Nie tylko miałam owulacje miałam ją podwójną (różne płcie) i ok. 26dnia cyklu
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
KamilaDon witaj w klubie ☺. Ja do starań o dziecko zabrałam się metodycznie. Kupiłam testy owulacyjne i codziennie sprawdzałam. Wyszedł mi cykl bezowulacyjny. Jak robiłam test ciążowy to było zaskoczenie, a jak lekarz powiedział że dwójka to niezły szok
Aga_82
Mojego męża musiałam 2 lata przekonywać do kolejnego dziecka. Zgodził się, ale jak to po czasie powiedział - zrobil to tylko dla mnie. Kiedy w 8tc na usg widoczne byly 2 fasolki śmiał się, ze nie chcial żadnego a dostał za karę dwa. Teraz dzieci są dla niego wszystkim.
reklama
Flandi
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie podawania sterydów na rozwój płucek? czy któraś z was wie jak to wygląda? to są jakieś zastrzyki?? Ile trzeba w szpitalu leżeć?
Ja właśnie jestem po dwóch dawkach. Zastrzyki w tyłek, dwa dni z rzędu. Co do czasu pobytu w szpitalu, to zależy od lekarza - ja już zostaję i czekam na decyzję kiedy cc. Ale wiem, że dużo dziewczyn idzie na te 3 dni do szpitala i wychodzą.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: