reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziękuję za miłe przywitanie :)

Paletach mam sygnaturke :) 31 i 3 dzień czyli 2 dni przed Tobą :) ciąża jest dwujajowa, będę mieć dwóch chłopców :)Widzę ze jesteś z Poznania, ja jeżdżę do lekarza do Poznania, leżałam tez juz na polnej 2 razy no i poród tez w Poznaniu.Za 3 tygodnie prawdopodobnie zostaną juz skierowana na oddzial

Dziękuję za miłe przywitanie :)

Paletach mam sygnaturke :) 31 i 3 dzień czyli 2 dni przed Tobą :) ciąża jest dwujajowa, będę mieć dwóch chłopców :)Widzę ze jesteś z Poznania, ja jeżdżę do lekarza do Poznania, leżałam tez juz na polnej 2 razy no i poród tez w Poznaniu.Za 3 tygodnie prawdopodobnie zostaną juz skierowana na oddzial

Ja mam apke na telefonie a tu nie widać :)

No to ładnie :) ja dokładnie 31+2 idę do szpitala :) i juz raczej nie wyjdę bo Cc mam mieć 33/34 tc.

Poród tez na Polnej planujesz? Ja zdecydowałam sie na inny szpital :)

Kachna do kogo jeździsz do Poznania?:)

Paulettah tak szybko będziesz mieć poród? Zazdroszczę ze cesarka, u mnie jak na razie szykuje się poród naturalny ponieważ chłopaki są głowkami w dół i lekarka nie widzi przeszkód żeby rodzic sn.Porostu na polnej dlatego ze moja lekarka tam pracuje no i boję się u mnie rodzic ze względu ma moja cukrzycę

Kachna do kogo jeździsz do Poznania?:)

Paulettah tak szybko będziesz mieć poród? Zazdroszczę ze cesarka, u mnie jak na razie szykuje się poród naturalny ponieważ chłopaki są głowkami w dół i lekarka nie widzi przeszkód żeby rodzic sn

Ja mam ciaze jednokosmowkowa, pojawiło sie juz rozwarcie skurcze no i dojrzałe łożysko wiec nie chcą czekać pewnie jak stwierdza wagę 2kg u chlopakow to bedą chcieli ciąć

Paulettah ja skurcze mam od 20tc i jestem ma lekach do tego w 22tc, szyjka 17mm rozwarcia,oraz uwypyklenie pęcherza plodowego do pochwy, dlatego miałam zakładany szewek i od tamtego momentu leżę,a skurcze niestety mam do dziś :( na ktg podchodzą do 100:( Czyli też będziesz mieć dwóch chłopców? Super ;) a wiesz ile Twoje maluszki ważą? Moje mają 1500 i 1300 wydaje mi się mało :( ale nic lekarka nie mówiła ze jest coś nie tak

Moje w 28+4 ważyły oboje po 1400g wiec teraz mówiła ze cos koło 1700 powinni mieć śle to dokładnie mi zważy we wtorek przy przyjęciu na oddział :)

I tak dwóch chłopców będzie :)
Mi lekarka mówi ze taka moja uroda ze jestem szczupła brzuch podobno tez nie za duży i te dzieciaki po prostu nie maja juz po malu miejsca :/

reklama
To duże nasz dzieciaczki :) moje w 28 tc miały po 1100 gram,także dużo mniejsze, mam nadzieję że jeszcze podrosna :) mam nadzieje ze dasz znać ze szpitala, ja już trzymam kciuki za Twój poród :)

Do góry