reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Długi weekend jest 19-22 czerwca.
co do koloru włosów to ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Wróciłam do naturalnego i było ok.
teraz jeszcze nic nie robiłam z włosami ale już chyba czas :)

reklama
Badania zrobione, czekam na wyniki. Ciekawe jak wyjda. Ogolnie jestem bez sil, w nocy nie spie, bo swedzi, w dzien odsypiam... Dobrze, ze to juz koncowka.

Aga, rozumiem ze juz nie mozesz doczekac sie zwolnienia. Ja sama pracowalam do 22 tyg. Siedze juz tyle czasu w domu i mam dosc. Pierwsze dwa tyg ok, ale pozniej juz nie wiedzialam co mam ze soba zrobic i tak jest do dzisiaj.

darunia0712 podejrzewam, że będę miała co robić przy dwulatku :) zresztą muszę trochę odgruzować mieszkanie z brudu więc przy mojej obecnej chęci to trochę potrwa :-D

Darunia ze mną na patologii leżała dobitka z cholestaza i biedulke też wszystko swedzialo zwłaszcza w nocy i położne radziły jej brać chłodne prysznice tak często jak to możliwe nawet w nocy. Może to chwilowa ulga ale zawsze jakaś...

Ja to juz dwa dni z hemoroidami się mecze :-/ mój się śmieje ze to przecież stare babcie maja :-) cos w końcu znalazłam z panią w aptece: Procto-Glyvenon, można od 4 m-ca stosowac...

reklama
Ta łaska trzeba pod koniec leżała bo jej coś tam rosło bardzo szybko i nut nie pomagało i w 35 tyg zrobili jej cc. A ja tak się do roboty wzięłam ze ledwo zaczęłam i zglodnialam... no i jem.

Do góry