reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Długi weekend jest 19-22 czerwca.
co do koloru włosów to ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Wróciłam do naturalnego i było ok.
teraz jeszcze nic nie robiłam z włosami ale już chyba czas :)

reklama
Badania zrobione, czekam na wyniki. Ciekawe jak wyjda. Ogolnie jestem bez sil, w nocy nie spie, bo swedzi, w dzien odsypiam... Dobrze, ze to juz koncowka.

Aga, rozumiem ze juz nie mozesz doczekac sie zwolnienia. Ja sama pracowalam do 22 tyg. Siedze juz tyle czasu w domu i mam dosc. Pierwsze dwa tyg ok, ale pozniej juz nie wiedzialam co mam ze soba zrobic i tak jest do dzisiaj.

darunia0712 podejrzewam, że będę miała co robić przy dwulatku :) zresztą muszę trochę odgruzować mieszkanie z brudu więc przy mojej obecnej chęci to trochę potrwa :-D

Darunia ze mną na patologii leżała dobitka z cholestaza i biedulke też wszystko swedzialo zwłaszcza w nocy i położne radziły jej brać chłodne prysznice tak często jak to możliwe nawet w nocy. Może to chwilowa ulga ale zawsze jakaś...

Ja to juz dwa dni z hemoroidami się mecze :-/ mój się śmieje ze to przecież stare babcie maja :-) cos w końcu znalazłam z panią w aptece: Procto-Glyvenon, można od 4 m-ca stosowac...

reklama
Ta łaska trzeba pod koniec leżała bo jej coś tam rosło bardzo szybko i nut nie pomagało i w 35 tyg zrobili jej cc. A ja tak się do roboty wzięłam ze ledwo zaczęłam i zglodnialam... no i jem.

Do góry