reklama
zabolek12385
Fanka BB :)
Mam tak samo. Na lewym wytrzymuje góra 2-3 min za to na prawym cała noc. Dlatego pytałam swojego lekarza i skoro nie ma z tym problemu to super - nie trzeba sie zbytnio przestawiać.
zabolek12385
Fanka BB :)
http://www.dzieciowo.pl/2012/04/rekordy-plodnosci-i-nie-tylko.html
To dopiero jazda musi byc- mówię o rosjance
To dopiero jazda musi byc- mówię o rosjance
Hej dziewuszki:-)
Ja już po wizycie
Jestem zadowolona bo wszystko jest ok,lekarz mówi że twarda ze mnie sztuka.Szyjka trzyma,długa,zamknięta.Dzieciaczki rosną,ale niestety nie określał ich wagi:-(Mam skierowanie na powtórne badania,tylko dziwi mnie fakt że umówił mnie na wizytę za 3 tygodnie
myślałam że będę mieć do teraz co 2tygodnie...Powiedział mi że ciążę rozwiążemy w 37 tygodniu bo tak jest najlepiej dla dzieci,czyli około 26maja w dzień matki
oczywiście o ile Bozia da
Witam nową mamitke Lenę:-)
Ja lubię bardziej na lewym boku spać ale zaraz boli mnie całe biodro
wiec przekręcam się na prawy a wtedy czuję że się duszę bo mała siedzi mi na żebrach
Moniek śliczności Twoje dziewczyny:-)Całusy dla księżniczek
Ja już po wizycie

Witam nową mamitke Lenę:-)
Ja lubię bardziej na lewym boku spać ale zaraz boli mnie całe biodro

Moniek śliczności Twoje dziewczyny:-)Całusy dla księżniczek

ANUSKA-wiec mozesz odetchnac do nastepnej wizyty-wlasciwie niewiele ich ci juz zostalo:-)
ZABOLEK-uspokoilas mnie z tym spaniem,bo tak to bym chyba wogole nie spala-budze sie w nocy kilkanascie razy.MATI-jak sie lilly odezwie to napisz.
ZABOLEK-uspokoilas mnie z tym spaniem,bo tak to bym chyba wogole nie spala-budze sie w nocy kilkanascie razy.MATI-jak sie lilly odezwie to napisz.
reklama
anuska no to super ze u ciebie wszystko ok:-)
skoro umówila ciebie dopiero za 3 tyg to dobrze ,to znaczy ze wszystko jest ok ,wiem ze te 3 tyg to wiecznosc:-):-)
ja chodze co 2 tyg i tak jakos leci z wizty na wizyte
z tym spaniem to u mnie masakra, jest coraz gorzej ,wstaje połamana jak by mnie ktos normalnie pobil
wiolcia napisze napewno ,narazie cisza moze juz w domku jest
skoro umówila ciebie dopiero za 3 tyg to dobrze ,to znaczy ze wszystko jest ok ,wiem ze te 3 tyg to wiecznosc:-):-)
ja chodze co 2 tyg i tak jakos leci z wizty na wizyte
z tym spaniem to u mnie masakra, jest coraz gorzej ,wstaje połamana jak by mnie ktos normalnie pobil
wiolcia napisze napewno ,narazie cisza moze juz w domku jest
Podziel się: