reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Najlepiej to na wiosne np w kwietniu to wtedy do zimy już takie większe bąble :-) Moją córkę urodziłam w styczniu i mrozy były po -30st także na dwór dopiero po ok 3 tyg wyszłam,ale wcześniej ją werandowałam.

oj najlepiej wlasnie tak na wiosne masz racje
hehe ale kto wiedzial ze ja odrazu zajde w ciaze -od pazdziernika planowalismy i odrazu pierwszy celny strzał i to podwójny:-D:-D

ja 15 maja ale tez pewnie nie donosze;) bede zadowolona jak uceluje na kwiecien

oj lily to wspolczuje w taka pelna zime faktycznie kiepsko...

mati my z mezem tez za pierwszym razem podwojna:D ja tam myslalam ze przynajmniej rok bedziemy sie starac ze wzgledu na moje problemy

a imiona juz macie dla maluchow wybrane??

No to faktycznie celny strzał.Ja dłużej czekałam.Nie,żeby jakoś specjalne staranko było,ale było wcześniej wiele okazji,ale nie zafasolkowałam.

Agata maj to mój ulubiony miesiąc bo wszystko budzi się do życia :-) jedno imię wybrała moja córka dla siostrzyczki czyli Lena.

agata mój mąż chce zuzie ale co tu planowac jak jeszcze nie znam płci
lilly ładnie lena -mi sie tez emilia albo milena podoba
a tak najbardziej to Liliana

Ja dla moich chłopaków chciałam Oliwier i Adrian ale mąż coś kręci nosem zobaczymy. Dziewczyny co mam zrobić z puchnącymi nogami i czy to nie mam przypadkiem wpływó na dzieciaczki:confused::baffled: Doradzcie mi co mam zrobić

reklama
Do góry