reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
asiia_
user-online.png
ponoc jak juz jest ciaza dwujajowa, to musi byc dwukosmowkowa- u mnie jest taka sama sytuacja. Ciaza dwujajowa (chlopiec i dziewczynka), ale ginekolog do ktorego chodze od 14 tc mowil, ze ciaza jest jednokosmowkowa. Teraz okazuje sie, ze musi byc dwukosmowkowa, ale moze zdazyc sie tak, ze lozyska sie zrosna ze soba:szok:

Wiecej na ten temat w linku ponizej:
http://www.blizniaki.net/kacik_porad_13.html

Monia N - na którym łóżku leżysz? :-) Bo już w dyżurce namierzyłam że leżysz na perinatologii :-)
ja w 19 leże na środkowym łożku :-) jak zobaczysz laskę z mega wielkim brzuchem to ja :D

asiia_
user-online.png
ponoc jak juz jest ciaza dwujajowa, to musi byc dwukosmowkowa- u mnie jest taka sama sytuacja. Ciaza dwujajowa (chlopiec i dziewczynka), ale ginekolog do ktorego chodze od 14 tc mowil, ze ciaza jest jednokosmowkowa. Teraz okazuje sie, ze musi byc dwukosmowkowa, ale moze zdazyc sie tak, ze lozyska sie zrosna ze soba:szok:

Wiecej na ten temat w linku ponizej:
http://www.blizniaki.net/kacik_porad_13.html

niezle czyli wychodzi na to ze lekarze sami nie wiedza co mowia :p hihi ale tak czy tak fajnie masz tez mi sie marzy parka :) tym bardziej ze jednego synka mam , druga dzidzia w brzuszku to tez chlopak.. ,moze trzecia zrobi nam niespodzianke i bedzie pipeczka:D?
a kiedy dowiedzialas sie jaka jest plec dzieciaczkow:)?

Yummy_mummy_82 - my z dziewczynami moimi:biggrin2: z Poznania i dopiero rozpakowana mamaMacka

asiia - u mnie dwukosmówkowa, dwuowodniowa i dwie dziewczyny :biggrin2: i więcej wskazuje że dwujajowe ale lekarz od usg twierdzi że pewności nie ma

to moze Dziewczynki zrobia Ci niespodzianke i beda identyczne :D ahh fajnie by bylo miec takie same dzieciaczki:)

asiia czy Ty jesteś z Galway,tak jak pisze?Czy z okolic?Wygląda na to,że mieszkamy bardzo blisko siebie:biggrin2:

tak jestem z Galway:),Ty tez ??:D hih jak tak to fajnie bo bede miala troszke pytan odnosnie wizyt i opieki tutaj nad kobieta w ciazy blizniaczej :D

reklama
Do góry