reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Asiia - dziewczyny maja racje, jedź do szpitala. Nie wiem jak jest u Was ale w UK do 3 miesiąca trochę Cię ignorują w tak wczesnej ciązy. Ale myślę,że warto spróbowć. Jeśli się nie powiedźie, to jutro dzwoń do swojego GB i poproś o wizytę w The Early Pregnancy Unit .Ja od początku ciązy miałam przygody z upławami i krwawieniem, ale wszytsko jest w porzadku, więc nie martw się na zapas. Czasami krwawienia wystepują w dniu spodziewanej miesiączki.
Daj znać jak po wizycie. Trzmam kciuki

reklama
Milena23uk;7725130i
sia zadzwon do poloznej i poradz sie co masz zrobic. to moze byc infekcja ukladu moczowego-pecherza, ja tak mialam do tego bol straszny -dolkadnie taki jak mialam przy poronieniu, wiec zeswirowalam calkowicie.. chociaz mnie na telefonie ignorowali bo w UK traktuja Cie do 12 tyg ciaze jako zagrozona i nie warta zachodu, wiele razy na tel uslyszalam ze przeciez moze pani jeszcze naturalnie poronic przed 12 tyg...ale zadzwonic nie zaszkodzi, zadne krwawienie w ciazy nie jest normalne i nalezy skonsultowac z lekarzem. 3mam kciuk

PS w niedziele USG i tak nie zrobia bo kliniki maja zamkniete, a na doppler jeszcze chyba za wczesnie, wiec pewnie kaza cekac do jutra...

Ostatnia edycja:
a ja dalej narzekam...:-((( czuję się dziś okropnie.mam uderzenia gorąca i tak się ,,dziwnie'' czuję...jestem już poddenerwowana że zaraz zacznę rodzić:-((((

Dziewczyny, zaczął mi odchodzić czop śluzowy!
wykrzyknik.gif
wykrzyknik.gif
wykrzyknik.gif
Narazie wypadają jakieś małe skrawki, ale to to, różowo- żółta galaretka
icon_smile3.gif
Sie będzie działo, mam nadzieję, że tydzień choć jeszcze wytrzymam. :szok::szok::szok:

ja dziś obudziłam sie z mega bólem głowy i takimi zawrotami że hej !
ale zlazłam z wyra i zrobiłam obiadek bo mąż pojechał na cmentarz więc ugotowałam sosik do spagetti

domi - no to sie zaczyna :-)

Domi- uuuu gorąco się robi powoli zbliżasz się do finału :-) w pierwszej ciąży odszedł ok 3 nad ranem cały,potem skurcze i tego samego dnia urodziłam :--)

Tossa- oj widzę że nie tylko ja mam ból głowy...;-( ja chyba wyjdę na dwór na chwilkę powietrza złapać:-) może coś pomoże..

Domi - Ty już jesteś w bezpieczym momencie ciąży, więc możesz rodzić. :-) Ale jeśli chciałabyś wytrzymać jeszcze tydzień to trzymam moooocno kciuki. Może lekarz teraz do końca będzie chciał Ciebie w szpitalu zostawić. A u Ciebie poród SN?

Ja w pierwszej ciąży urodziłam 5 dni po odejściu czopa śluzowego, a wody to już na sam koniec porodu mi odpłynęły, w ostatniej chwili.

Ciekawe jak reszta dziewczyn z terminem porodu na "już" :)

Palinka - coś mi się wydaje że jak przekroczę 30tc to sama zacznę panikować że to już :baffled: Bo to już niby blisko a jednak daleko. :)

wiecie co.. ja chyba w przyszłym tyg. spakuję torbę do szpitala tak mnie nakręciłyście :-D

a to mój brzuszek w 28t3d :)

Załączniki

• IMG_5598 - Kopia.JPG
    IMG_5598 - Kopia.JPG
    26,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Yousta, ale brzusio elegancki :)

Wiesz ja bym chciała sn, ostatnio maluchy były ułożone główkowo, ale chyba się znów poprzekręcały bo czuje czkawkę pod żebrami. Może cały czop jeszcze nie odejdzie :baffled:

Do góry