reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej dziewczyny. U mnie ostatnie dni masakra.Nie wiem czy zabkowanie czy pogoda czy skoki rozwojowe.Dziewczyny ciagle wyja.A ja wyladuje chyba w wariatkowie.Trzecia noc nie przespana i w dzien ciagle stereo ech...

Rabit zazdraszczam remonciku.U mnie szykuje sie duzy pokoj i jak pomysle to ciary po plecach grrrrrr

A ja uzywalam wszystkich husteczek i Huggies jak a mnie najlepsze.Nigdy mi palec nie wyszedl.W dodatku swiegnie czyszcza swierze plamy po zupkach.
Duzo mam rozpakowanych poleca huggies.A ja np nie lubie pieluch huggies bo u mnie kupska przemakaly.U nas tylko Pampers.Jak chcecie poczytac troche porad tu jest watek
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...a-blizniakow-dzieciaczkow-co-polecacie-45296/

Hej dziewczyny. U mnie ostatnie dni masakra.Nie wiem czy zabkowanie czy pogoda czy skoki rozwojowe.Dziewczyny ciagle wyja.A ja wyladuje chyba w wariatkowie.Trzecia noc nie przespana i w dzien ciagle stereo ech...

Rabit zazdraszczam remonciku.U mnie szykuje sie duzy pokoj i jak pomysle to ciary po plecach grrrrrr

A ja uzywalam wszystkich husteczek i Huggies jak a mnie najlepsze.Nigdy mi palec nie wyszedl.W dodatku swiegnie czyszcza swierze plamy po zupkach.
Duzo mam rozpakowanych poleca huggies.A ja np nie lubie pieluch huggies bo u mnie kupska przemakaly.U nas tylko Pampers.Jak chcecie poczytac troche porad tu jest watek
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...a-blizniakow-dzieciaczkow-co-polecacie-45296/

Gastone ja wiem ze te w UK sa duuuuuuzo lepsze, tylko te ktore uzywalam w PL np Classic palceprzechodzily na wylot i przedzieraly sie podczas wyciagania z opakowania...
wspolczuje , zabkowanie-nie najlepszy czas ale dasz rade :)

gastone współczuję....dziewczynki dają popalić...ale dasz radę...trzeba przetrwać...kup sobie stopery do uszu na dzień hihih:) teraz się śmieję aa jeszcze trochę a też będę szaleć....

ja nie znoszę remontów....ale dobrze że ekipa sprzątająca przyjechała (mama+teściowa) hihi mój mężulek też zapierdzielał ze szmatą:)

Milena nic nowego nie jadłam...ale od paru dni codziennie z 5 nektarynek i 3 kwaśne jabłka plus arbuza...nie wiem czy nie za dużo vit C....

ja uciekam lulu...miłej nocki mamuśki

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny. Powiem Wam ze ten magnez mega mi pomógł 3 dni go biore i jest rewelacja spie jak aniołek ani razu mi reka nie dretwiała .Dzięki za podpowiedz. Kurcze 5 godzin pełnego snu i jestem jak nowo narodzona. Wczoraj troche pochodziłam i powiem wam ze juz jest cięzko , chyba musze zaczac sie oszczędzac.

reklama
karola mnie strasaznie meczy zgaga i jestem do tego zasmarkana . zarazilam sie od JUlci...
ja tez przechodzilam przez ten okres, ze mialam paranoje, teraz im dalej tym bardziej wrzucam na luz, choc nadal sie boje... walizki do szpitala stojsa od 27 tyg zwarte i gotowe :zawstydzona/y:

Do góry