Dziękuję za słowa pocieszeniaCzyli już spadało. Nie załamuj się i próbujcie dalej. Trzymam kciuki za powodzenie.
reklama
agaaataaaa
Fanka BB :)
Dzięki i wzajemnie, to masz duże szanse też na ciąże blizniacza. Spokojnie, parę wdechów i bierzcie się dalej do roboty, będzie wszystko dobrzeDziękuję i trzymam kciuki za cudowne bliżniaki. Sama jestem bliźniaczką i to skarb mieć kogoś tak bliskiego, a dla Mamy to prawdziwe podwójne szczęście.
Powodzonka kochana
DziękujęDzięki i wzajemnie, to masz duże szanse też na ciąże blizniacza. Spokojnie, parę wdechów i bierzcie się dalej do roboty, będzie wszystko dobrze
MartaMarkry
Przechodziłam to samo w listopadzie, w kwietniu na szczescie udało się. Każda strata boli, bez względu na to na którym etapie się to stało. Przeżyjecie to, a jak już będziecie gotowi poprostu próbujcie dalej. Mocno trzymam kciuki! Uda się, wloncu się uda
To pocieszające, dziękuję i gratuluję, powodzonkaMiałam ciążę biochemiczną w marcu, a w kwietniu zaszłam w kolejną i leci już 14. tydzień. Niektórzy mówią, że po biochemicznej łatwiej zajść. U mnie się sprawdziło Trzymam kciuki, nie poddawaj się!
Ja w marcu przeszłam to samo, w okolicy 7tc zaczęłam plamić, w nocy już było mocne krwawienie, szpital i ciąża biochemiczna. Swoje przełamałam (musiałam) i właśnie w obecnym cyklu wracamy do starań. Trzymaj się tam, ściskam mocno. Jeśli potrzebujesz, daj sobie przestrzeń na chwilę słabości.
Dziękuję za słowa pocieszenia. Trzymam mocno za Ciebie kciuki, oby kolejna ciąża przebiegała bez problemowoJa w marcu przeszłam to samo, w okolicy 7tc zaczęłam plamić, w nocy już było mocne krwawienie, szpital i ciąża biochemiczna. Swoje przełamałam (musiałam) i właśnie w obecnym cyklu wracamy do starań. Trzymaj się tam, ściskam mocno. Jeśli potrzebujesz, daj sobie przestrzeń na chwilę słabości.
Mineły 4 miesiące, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywnyMiałam ciążę biochemiczną w marcu, a w kwietniu zaszłam w kolejną i leci już 14. tydzień. Niektórzy mówią, że po biochemicznej łatwiej zajść. U mnie się sprawdziło Trzymam kciuki, nie poddawaj się!
reklama
MartaMarkry
gratulacje! Teraz trzymac kciuki by wszystko szło w dobra stronęMineły 4 miesiące, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny