reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Na pewno nie wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiaczki chociaż ja nie robiłam testu tylko od razu poszłam na betę.
ZielonaMamma
Ja robiłam testy po dacie planowanej miesiączki. Wolałam wiedzieć później, ale na 100%.
ZielonaMamma
My się po prostu przestaliśmy zabezpieczać. Nie liczyłam dni płodnych. Uznałam, że zacznę się przejmować po pół roku. Nie zdążyłam.
Inffinito2
Ja w 6dc lub 9dc przy cyklach 32-36 dni.Zaszłam po stosunku w 8dc przy cyklach 28-30-dniowych. Teoretycznie dni niepłodne.
24dc beta ponad 3 tys
reklama
Kamilka12
Zaangażowana w BB
TeZ mam takie właśnie cykle między 32-36 dni według obliczenia o ile owulacja się nie przesunęła to spóźniliśmy się o 2 dni ale liczę że się przesunęła dziś rano ok 6 obudziło mnie dość mocne ale krótkotrwałe kłucie w podbrzuszu z prawej strony a od wczoraj źle się czuje . Jeżeli ma przyjść okres to przyznam że nigdy nie miałam aż tak złego samopoczucia żebym musiała pół dnia w łóżku przeleżeć . Ale zobaczymy w piątek planowo ma być miesiączka jeżeli się nie pojawi do wtorku ( 14 dni po stosunku ) robię testaJa w 6dc lub 9dc przy cyklach 32-36 dni.
24dc beta ponad 3 tys