reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a beta negatywna?

annaa1995

Zaciekawiona BB
Nie wiem kompletnie co myśleć. Cykle mam 28 dni, dzisiaj 30 dc @ brak, testy negatywne i zrobiłam betę a ona wyszła <0.100 mIU/ml.
Nie mam kompletnie żadnych okresowych objawów a ta beta negatywna… o co może chodzić? PP

reklama
Nie wiem kompletnie co myśleć. Cykle mam 28 dni, dzisiaj 30 dc @ brak, testy negatywne i zrobiłam betę a ona wyszła <0.100 mIU/ml.
Nie mam kompletnie żadnych okresowych objawów a ta beta negatywna… o co może chodzić? PP
Testy i beta negatywna oznacza, że nie jesteś w ciąży, a okres zawsze może się przesunąć.

2 dni opóźnienia to tak naprawdę żadne opóźnienie. Myślę że zwyczajnie okres Ci się opóźnił, co zdarza się z naprawą błahych powodów.

A myślicie że mogą być jeszcze jakieś szanse? Jak tak sobie przypomnę z poprzedniej ciąży, test dwa dni po opóźnieniu @ ledwo do widoczny, a raczej bardzo słabo. To był 23.05 i pierwsza beta 31.05 była 157

A myślicie że mogą być jeszcze jakieś szanse? Jak tak sobie przypomnę z poprzedniej ciąży, test dwa dni po opóźnieniu @ ledwo do widoczny, a raczej bardzo słabo. To był 23.05 i pierwsza beta 31.05 była 157
Myślę, że gdybyśmy była w ciąży to beta spokojnie by już to wykazała. Mi ostatnio okres przesunął się o 5 dni, mimo że miałam zwykle co do dnia regularne miesiączki. Takie opóźnienia są naprawdę normalne, zwłaszcza że wykluczyłaś ciążę zarówno testami jak i betą.

Cześć dziewczyny! Przychodzę z taką małą aktualizacja… @ nadal brak i absolutnie żadnych objawów na nią. Coś mi się skojarzyło że robiłam test owulacyjny ok 21 dc i był on pozytywny ale to mówię coś nie halo i tyle. Myślicie że ta owulacja mogła się tak przesunąć i jednak jest szansa na ciążę? Bo wtedy stosunek był na bank

reklama
Cześć dziewczyny! Przychodzę z taką małą aktualizacja… @ nadal brak i absolutnie żadnych objawów na nią. Coś mi się skojarzyło że robiłam test owulacyjny ok 21 dc i był on pozytywny ale to mówię coś nie halo i tyle. Myślicie że ta owulacja mogła się tak przesunąć i jednak jest szansa na ciążę? Bo wtedy stosunek był na bank
Może to być nawet torbiel. Jeśli masz zazwyczaj regularne miesiączki a testy negatywne to umów się do lekarza. Moja przyjaciółka starała się o dziecko, okres spóźniał prawie 2 tyg testy negatywne u ginekologa okazało się to torbielem który szybko się wchłonął po leczeniu

Do góry