Nic nie powiedział, olał mnie i taką jedną co leży ze mną na sali też z plamieniami. W sumie on każdego olał i nikomu konkretów nie powiedział.Lekarz nic na to nie powiedział?
Wiesz wszystko się rozciąga przygotowuje miejsce dla malucha.
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Szkoda słów. A ordynator tam jak urzęduje?Nic nie powiedział, olał mnie i taką jedną co leży ze mną na sali też z plamieniami. W sumie on każdego olał i nikomu konkretów nie powiedział.
Jest od poniedziałku do piątku, w środy go nie ma..Szkoda słów. A ordynator tam jak urzęduje?
G
guest-1693758626
Gość
Rozumiem. A chodzi na obchody?Jest od poniedziałku do piątku, w środy go nie ma..
U mnie jak wróciła ordynatorka to codziennie rano na obchodzie była oczywiście z całą resztą tzw położne i rezydenci oraz lekarze co mieli dyżury rano.
Chodzi z całą swoją ekipą ale w większości przypadków olewa pacjentów. Tutaj nikt nic nie wie.Rozumiem. A chodzi na obchody?
U mnie jak wróciła ordynatorka to codziennie rano na obchodzie była oczywiście z całą resztą tzw położne i rezydenci oraz lekarze co mieli dyżury rano.
G
guest-1693758626
Gość
Czyli nie dobrze.Chodzi z całą swoją ekipą ale w większości przypadków olewa pacjentów. Tutaj nikt nic nie wie.
Nie wiadomo kiedy Cie wypiszą.
Ale najważniejsze że jesteś w szpitalu pod opieką.
Zobaczymy co będzie jutro rano na obchodzie bo wieczorem znowu nic się nie dowiemCzyli nie dobrze.
Nie wiadomo kiedy Cie wypiszą.
Ale najważniejsze że jesteś w szpitalu pod opieką.
W czwartek wypisali mnie ze szpitala. Na usg wszystko wporzadku. Dzidzia rośnie, serduszko bije i nie ma śladu po odwarstwieniu się kosmówki oraz po krwiaku, który musiał się wchłonąć. Ogólnie czuje się dobrze ale te bóle podbrzusza ciągle mnie męczą.
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Wiesz wszystko się rozciąga i przygotowuje miejsce dla maleństwa.W czwartek wypisali mnie ze szpitala. Na usg wszystko wporzadku. Dzidzia rośnie, serduszko bije i nie ma śladu po odwarstwieniu się kosmówki oraz po krwiaku, który musiał się wchłonąć. Ogólnie czuje się dobrze ale te bóle podbrzusza ciągle mnie męczą.
Skoro wszystko dobrze to super ❤❤
Wypoczywaj!
reklama
Podziel się: