Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie możesz mieć żadnych objawów w 3-4 tygodniu ciąży. W 4 tygodniu następuje zagnieżdżenie i jedyny objaw jaki może być to plamienie implantacyjne bądź Poprostu zatrzymanie okresu. Ja jestem w 9 tc i jedyny objaw to brak okresu.No okres mialam ostanio 20 sierpnia wiec jesli jest ciaza to jest to 6 tydzien a z tego co wiem objawy sa juz nawet w 3-4 tygodniu
Z tego co wiem to objawy pojawiaja sie juz nawet po 10 dniach, ja mam nieregularne cykle, owulacja moze byc nawet 6-7 dnia, moja ciotka miala objawy juz w 3 tygodniu wiec nie gadajcie glupot bo to u kazdego jest inaczej.Nie możesz mieć żadnych objawów w 3-4 tygodniu ciąży. W 4 tygodniu następuje zagnieżdżenie i jedyny objaw jaki może być to plamienie implantacyjne bądź Poprostu zatrzymanie okresu. Ja jestem w 9 tc i jedyny objaw to brak okresu.
Twoje wątpliwości rozwieje tylko badanie beta hcg i najlepiej powtórzenie po 48h jaki jest przyrost. A później wizyta u lekarza najlepiej ok 7 tc
wiesz lepiej od cioci to po co zakładasz wątek??Z tego co wiem to objawy pojawiaja sie juz nawet po 10 dniach, ja mam nieregularne cykle, owulacja moze byc nawet 6-7 dnia, moja ciotka miala objawy juz w 3 tygodniu wiec nie gadajcie glupot bo to u kazdego jest inaczej.
masakra. Jak ja widzę takie wątki to mi ręce opadają ... doszukiwanie się objawów jest bez sensu, na początku objawy mogą wskazywać zarówno na ciąże jak i zbliżający się okres.Tydzień temu zadałaś to samo pytanie i odpowiadałam Ci na nie nawet m.in ja, żebyś zrobiła betę… i jaki wynik? Nie byłaś? Dlaczego? Za tydzień tez zadasz to pytanie??
A to bardzo przepraszam jeżeli mówię głupotyZ tego co wiem to objawy pojawiaja sie juz nawet po 10 dniach, ja mam nieregularne cykle, owulacja moze byc nawet 6-7 dnia, moja ciotka miala objawy juz w 3 tygodniu wiec nie gadajcie glupot bo to u kazdego jest inaczej.
Zapewne po 48h kazał powtórzyć żeby sprawdzić, czy prawidłowo przyrasta beta. Ona bardzo szybko przyrasta.Witam serdecznie wynik beta hcg 115,50 i lekarz zalecił powtórzyć dlaczego