reklama
kasiadz
Fanka BB :)
mi powiedzieli że to najgorsza pozycja do rodzenia i powoduje że poród się znacznie przedłuża i pęknięcia więc ja na pewno na leżąco rodziła nie będę;-)
Asionek31
Właśnie dostałam przesyłkę z allegro z olejkiem do masażu krocza Weleda, co by w miarę możliwości uniknąć nacięcia, czy któraś z Was to używała już bądź używa teraz i czy to nie za późno na takie akcje?
nie mma pojecia ja nic nie tykam na dole , a moze powinnam ?
Mi Gin kazał trenować pozycje do rodzenia czyli lezymy na plecach, lapiemy się pod kolana i przyciągany nogi do siebie, albo okrakiem siedzieć na krześle.
na plecach to sobie nie poleze , bo amly tak naciska , ze zaczynam sie dusic :/
a okrakiem to juz siedze non stop , bo innaczej mi niewygodnie hehe
NabAwe
mamusia Emilki :)
no cos Ty!... ja nic nie ćwicze nie chce mi sie wogóle myslec o tym nawet;]ja się smarowałam oliwą, ale ze względu na moją chwilową otyłość nie sięgałam go krocza - więc sobie odpuściłam.
Za to codziennie staram się siedzieć w pozycji krawca i ćwiczyć mięśnie kegla![]()
agnus_81
Wczoraj kupiłam na allegro śpiworek do wózka taki jak na focie ale z białym środkiem
ŚPIWOREK ŚPIWÓR DO WÓZKA 90 CM POLAR / SZYBKA WYS (1835352713) - Aukcje internetowe Allegro
ŚPIWOREK ŚPIWÓR DO WÓZKA 90 CM POLAR / SZYBKA WYS (1835352713) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj kupiłam na allegro śpiworek do wózka taki jak na focie ale z białym środkiem
wow ale sprzecior ja nic takiego nie nabylam mam spiworki i kobinezono-spiworki
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
tych gadzetow do wozka jest tyle ze chcą nas z torbami puscić, pościele do woźka, kocyki, śpiworki, prześcieradła itp..
bardzo fajny, na pewno się przyda
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
ja mam po Milenie coś takiego
ŚPIWOREK ŚPIWÓR DO WÓZKA VIVI 3w1 POLAR KURIER (1846491042) - Aukcje internetowe Allegro
agnus_81
monysia
fajny też
zaglądałam na niego, ale teraz trochę spłukana z kasy jestem więc wybrałam ten za 50zł:-)
fajny też
zaglądałam na niego, ale teraz trochę spłukana z kasy jestem więc wybrałam ten za 50zł:-)
reklama
Swietny ten spiworek! I cena tez sympatyczna :-) Ja wlasnie musze cos takiego zakupic tylko nie wiem czy chce polarowy czy taki mocniej ocieplany.
Podziel się: