reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Dziewczynki jakby ktoras byla zainteresowana to dotarla do mnie informacja ze w pl dzis w Zarze beda nowe wyprzedaze na ciuszki dzieciece. Chyba sie wybiore pomimo tego ze leje jak nie wiem.

gosiane
jak masz dużą ZARE to leć :) chociaż ja ostatnio byłam jakieś 2 tyg temu albo 3 i też były u nas wyprzedaże i akurat w zara była bieda że aż piszczy. Ceny wcale nie małe, jakość średnia...

Ewa Banak no wiem wlasnie ze ostatnio byly kiepskie wyprzedarze ale wiem od osoby z pracujacej w Zarze ze od dzis ma byc kolejna tura wiekszych obnizek ;-) ide sie zebrac wlasnie hihi

Hej mam pewną prośbe może któraś będzie się na tym znała posiadam taki stelaż mutsy urban rider http://cdn1.ovh.janmedia.com/sprzedajemy/uploads/540x405_stelaz-mutsy-urban-r-399639.jpg
i chcę dokupić gondolkę tylko nie wiem czy każda mutsy będzie pasować czy musi być mutsy urban rider ... :-p
kurcze nie chcę cię wprowadzić w błąd dlatego może poszukaj na necie, wpisz moze jaka gondola do stelaża itd... na pewno wyświtlą się jakieś fora czy cuś?? a na stronie producenta nie pisze??

Hej mam pewną prośbe może któraś będzie się na tym znała posiadam taki stelaż mutsy urban rider http://cdn1.ovh.janmedia.com/sprzedajemy/uploads/540x405_stelaz-mutsy-urban-r-399639.jpg
i chcę dokupić gondolkę tylko nie wiem czy każda mutsy będzie pasować czy musi być mutsy urban rider ... :-p

A moze sie wybierz najlepiej do jakiegos sklepu gdzie te wozki sprzedaja i sie zapytaj.

Bylam w Zarze i Du Pa kicha z wyprzedarza u nich ale za to obkupilam sie w smyku bo przecenili jeszcze raz rzeczy ktore juz byly przecenione :-)

reklama
Przeglądnęłam z grubsza wąteczek i muszę przyznać, że dużo fajnych rzeczy pokupiłyście już maluszkom :)
Strasznie mi się podoba kombinezon kasiadz -śliczny.
My na razie kupiliśmy wózek - jedo fyn 4ds - i jestesmy z niego bardzo zadowoleni. W prawdzie jest używany i nosi ślady użytkowania na felgach kół i stelarzu, ale generalnie jest w dobrym stanie no i pozwoliła nam kupę kasy zaoszczędzić :)
Poza tym mam już sporo ciuszków, trochę od kuzynki, trochę nowych i część z ciuchlandu w bardzo dobrym stanie i z dobrych firm.
I na razie chyba tyle, a i tak wszyscy dookoła mówią, że jeszcze za wcześnie na kupowanie czegokolwiek.
No ale kiedy jak nie teraz? Po porodzie?
Po pierwszym będziemy też łożeczko z wyprawką zamawiać. Najprawdopodobniej to: Łóżeczko 6 kolorów KPK pościel + gratisy 15el (1717140708) - Aukcje internetowe Allegro pościel w fioletowe krowy :)
No i jeszcze jakieś kocyki, może taki MATEX KOCYK LOVI 75X100cm plusz+100% BAWEŁNA W-wa (1716524199) - Aukcje internetowe Allegro i taki KOC kocyk MIKROFIBRA 100/70mięciutki .milutki (1716930324) - Aukcje internetowe Allegro fioletowe pod kolor do poscieli i sypialni w ogóle.

Do góry