reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Tak mnei dziewczeta nastraszylyscie zebym nie czekala do ostatniej chwili ze dzisiaj zorganizowalam troche czasu i poszlam pobiegac po sklepach... O to moje zakupki pochwale sie!!

Zobacz załącznik 367079Wanienka:)) na pierwszy rzut oka wydala mi sie malutka, ale jak wsadzilam bodziaczki to calkiem calkiem:S

Zobacz załącznik 367080To bodziaki z dlugim rekawem 7szt :-) wybralam zywe kolory, bo za rozem nie przepadam...

super zakupy :)))

laski zachorowalam na ten komplet :) chyba bede miala takie torby :)))
Baby changing bag 4pcs 0-3 3-6 6-9 9-12 12-18 18-24 NEW | eBay UK

WerkaMirek super ZAKUPKI :)

swietny ten zestaw i cena super !! tez bym brala :)

Śliczne sa te malutkie ubranka i rzeczy dla maluchów..
Dzisiaj wziełam sie za pranie i prasowanie malusich ubranek, miałam ich mase po Julci i jeszcze dostałam całe wielkie pudło od ciotki, powybierałam co poniektóre i komoda okruszka peka w szwach...Z mojego doswiadczenia wolalam sie za to wszystko teraz wziasc bo wiem jak bylo ostatnio, juz w 30 tyg szyjka sie skracała i musiałam lezec...W tej ciazy jest tak troche inaczej, przy Julci szalałam i mase kasy wydawałam a teraz praktycznie wszystko mam, bo wszystkiego nakupowałam na zapas i niektore rzeczy nawet nowe... zostały mi do kupienia pampki, kosmetyki,smoczki, i mleko (jakby co-a raczej mi sie przyda,tak czuje). Tak troche dziwnie, czuje sie chocby dopiero co Julcia wrociła ze szpitala...

ja wlasnie sie zastanawiam na kiedy sobie zostawic pranie i prasowanie ??
ale mam dylematy hehe

tez wlasnie mysle jaki proszek i plyn kupic ?? u nas nie ma tych polskich , a na tych tutaj sie nie znam :(
musze sie podpytac kogos ...

Werka śliczne rzeczy kupiłaś :)

atram piekny zestaw ja też taki chcę, a w PL można coś takiego znaleźć??

ja też wszystko będę prała, ciotka A. mi przyniosła jakieś płatki do prania dla dzieci, ale nie zatka mi to pralki czy cuś?

Werka śliczne rzeczy kupiłaś :)

atram piekny zestaw ja też taki chcę, a w PL można coś takiego znaleźć??

ja też wszystko będę prała, ciotka A. mi przyniosła jakieś płatki do prania dla dzieci, ale nie zatka mi to pralki czy cuś?
Ja mam starte szare mydlo i tez nim pralam w pralce, ale rozrobilam je w goracej wodzie i wlalam prosto do bebna, no i na wszelki wypadek kolejne pranie to byly nasze ciuchy w zwyklym proszku

a tu jest inny trend w praniu ciuchow,
nie uzywa sie specjalnych proszkow, bo nawet takich nie ma
zreszta biorac malenstwo na rece lub do naszego lozka juz ma stycznosc z naszymi proszkami
tu radza tylko nie dawac plynu do plukania bo nie jest dokladnie wyplukiwany
wychadza z zalozenia ze dziecko musi miec stycznosc z chemia skoro pozniej bedzie go wszedzie otaczac

Werka sliczne ciuszki kupilas! Slodkie strasznie :-)

Ja chyba tez bede brala sie za pranie wczesniej ale jeszcze z miesiac poczekam. Slyszalam wlasnie ze w pl w biedronce mozna kupic niedrogo taki zestaw.

reklama
Ja także kupiłam z Biedronki ten zestaw lovela+płyn za 12,99zł proszku jest 1,8kg ,a płynu 750ml, kupiłam dwie paczki i do białego i do koloru... Ta promocja w Biedronce niby już się skończyła, ale np u nas w Biedronce jeszcze trochę jest tych proszków i nadal w tej cenie ;-)
Zaś z Anglii przysłali mi proszek FAIRY jest go 800g, sugerowana cena na opakowaniu to 2,99 ,zapach piękny ma... I płyn do płukania COMFORT jest go w butelce 750ml, sugerowana cena 1,99... Może którejś z Was się to przyda ;-)
Dodam ,że póki co proszek jest zamknięty, ale leży na razie w komodzie razem z ciuszkami, nie macie pojęcia jak z tej szafki pięknie pachnie, wszystkie ciuszki przeszły tym zapachem :-D Nasze polskie proszki, a raczej nie polskie ale zakupione w Polsce tak nie pachną ,jest kolosalna różnica:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry