reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
jagmar a no to takie buty :-) a tą poduszkę klin to na pewno kupię, są nawet tańsze na allegro za 20parę złotych, bo jest polecana właśnie przez mamy ;)
Tylko zwróć uwagę na szerokość. Ja moja kupowałam na łapu capu jak Zosia była chora i kupiłam węższą od łóżeczka i jak się wierciła to potrafiła sie wcisnąć między poduszkę a szczebelki. Musiałam kombinować z zapychaniem wolnej przestrzeni kocykami. Dlatego muszę teraz kupić jeszcze jedną bo kombinowania nie lubię.

Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem wózka i coraz częściej myślę, żeby kupić sam głęboki bez spacerówki. Bo później te spacerówki od wózków wielofunkcyjnych wymienia się na parasolki bo są dosyć ciężkie. Sama teraz nie wiem co mam zrobić. Siedzę 2h na allegro i szukam ;(.

wydaje mi się że dziecko od razu do laski nie przechodzi bo jest mało wygodna? z tego co myślę to dziecko na początku powinno jeździć w takiej spacerówce od wózka a dopiero później jak już bardzo stabilnie siedzi a nawet zaczyna chodzić można go przenieść do laski. Ale może boje rozumowanie jest błędnie bo to moje pierwsze dziecko :) poprostu takie zdanie wyrobiłam poprzez obserwacje znajomych z dziećmi :)

nie wyobrazam sobie miec laski zaraz po glebokim

dziewczyny czy ktoras z was moze chce kupic ten wozek??
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2196&<osCsid>

moja kolezanka go sobie tutaj sprowadzila i mialam okazje go prztestowac
no wiec tak, moje odczucia sa baaardzo mieszane

dwa plusy ma napewno, swietnie sie buja dziciaczka, zupeknie jakby byl na paskach i regulowane oparcie w gondoli
no i prowadzi sie fajnie nawet

aleeeeeeeee... jak z nia pojechalam na zakupy ostatnio to stwoerdila ze nie chcialabym tego wozka ni huhu...
wiecznie o cos zahaczala, bo on szeroki jest
jechalysmy atobusem , to laska stala obok bliniaczym wozkiem ICandy i zajmowal mniej miejsca niz ta landara
dla mnie katastrofa ...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do sprzedania Teutonie Spirit3 gondola i spacerówka, wózek jest w super stanie bo krótko był uzywany.
Gondola jest ciemno grafitowa, a spacerówka granatowa. Ma tez adaptery do fotelika maxi cosi.
Naprawde polecam, nie sprzedawałabym go ale czekamy na blizniaki , wiec.....

reklama
Temat wózka to dla mnie masakra jakaś. Mi sie marzy taka spacerówka PLIKO P3 tylko cenę ma dość wysoką. Mam taką używaną chyba po 5 dzieciaków. Jest mega wyeksploatowana i odarta. Stoi u mojego dziadka w domu bo jak tam jadę to nie chce mi się zabierać ze sobą wózka. Podoba mi się w niej to, że siedzenie jest szerokie, głębokie i wygodne. Zosia jak miała 5 miesięcy to spokojnie w pozycji półleżącej w niej jeździła. Tylko, że wózek wygląda fatalnie i straszy wyglądem. Chciałam sobie taki kupić już dawno ale cena mi to skutecznie uniemożliwiła.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: PLIKO P3 Compact 2011 wózek spacerowy

Znalazłam sobie jeszcze taki wózek ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TANDEM DELUXE z jedną gondolką + osłonka na nóżki + folia W ZESTAWIE dla dwójki dzieci. Ten byłby na zimę no a później jak starszak podrośnie i nie będzie potrzebował wózka to spacerówkę dla młodszego

Do góry