reklama
WerkaMirek
Fanka BB :)
Rudson - wlasnie przylaczam sie do zdania Ilonki bo to TOBIE przedewszystkim ma pasowac, podobac sie! Mi sie podoba kolor bezowy, jednej czerwony. Ja nie lubie razacych kolorow tylko spokojne... Ale to moje zdanie.
Kazdy wybiera wozek pod swoje predyspozycje. Ja jestem niska, ale moj M wysoki, wiec priorytetem byla regulowana raczka. Stabilny, by wozek sie nie przewrocil i o przyzwoitej wadze, bo to ja wozek bede nosic, a nie on mnie :-)
Kazdy wybiera wozek pod swoje predyspozycje. Ja jestem niska, ale moj M wysoki, wiec priorytetem byla regulowana raczka. Stabilny, by wozek sie nie przewrocil i o przyzwoitej wadze, bo to ja wozek bede nosic, a nie on mnie :-)
sivi
Ja przy córci miałam czerwony więc mi się ten kolor już przejadł. Wcześniej też nie zwracałam uwagi na jaskrawce, ale jak tu widziałam parę razy mamy spacerujące właśnie z takimi soczysssstymi kolorami to mi się to strasznie zaczęło podobać, tylko nie wiem gdzie one to kurka kupują bo wszędzie głównie stonowane albo czernie w sklepach.
WerkaMirek
Poszukaj na ebay-u
)
Wlasnie to mi sie nie podoba w Uk, albo jakies taie wyplowiale kolory, albo czarne albo czerwone. Nie ma ladnych kolorowych wszystko takie rozlane...i jednolite...
Wlasnie to mi sie nie podoba w Uk, albo jakies taie wyplowiale kolory, albo czarne albo czerwone. Nie ma ladnych kolorowych wszystko takie rozlane...i jednolite...
sivi
szukałam tam i co prawda kolorki mają fajne, ale tylko kolorki...ciężkie kobyły, a z tych fajnych firmuwek to właśnie wszystkie kolory na jedno kopyto
WerkaMirek
A nie taniej bylo by z Polandu zamowic??
sivi
wątpie...póki co mam 3 typy tutaj i takie do 460, tylko na internecie więc muszę jeszcze pojechać do sklepu i dotknąć osobiście zanim się zdecyduję
atram81
wątpie...póki co mam 3 typy tutaj i takie do 460, tylko na internecie więc muszę jeszcze pojechać do sklepu i dotknąć osobiście zanim się zdecyduję
o jakich myslisz????
Rudson ja tez nie pomoge, boja tez wole stonowane kolorki
ale mysle ze z racji tego ze bedzie clopczyk
gdybym miala miec coreczke to kto wie czy nie pokusilabym sie o jakis fiolet
sivi
Jak dla mnie to fiolet jest wprost idealny dla chłopczyka...tyle że taki bardziej śliwkowy nie lila.
Moje typy:
New Graco Symbio Baby Full Travel System Package MARS | eBay UK
Buy your Britax B-Smart 4 Travel System -Blue Atoll Including Pack 7 reviews from Kiddicare Travel Systems | Online baby shop | Nursery Equipment
No i ten twój
Sola 2 in 1 - Black - Sola - Mamas & Papas
Moje typy:
Buy your Britax B-Smart 4 Travel System -Blue Atoll Including Pack 7 reviews from Kiddicare Travel Systems | Online baby shop | Nursery Equipment
No i ten twój
reklama
kasiadz
Jak dla mnie to fiolet jest wprost idealny dla chłopczyka...tyle że taki bardziej śliwkowy nie lila.
Moje typy:
No i ten twój
mi się ten drugi podoba, tylko trochę ciężki. Ten ostatni też jest fajny tylko j bym się nie zdecydowała na wózek z czarną budą bo dziecko się upraży na słońcu
Podziel się: