reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Rudson - wlasnie przylaczam sie do zdania Ilonki bo to TOBIE przedewszystkim ma pasowac, podobac sie! Mi sie podoba kolor bezowy, jednej czerwony. Ja nie lubie razacych kolorow tylko spokojne... Ale to moje zdanie.

Kazdy wybiera wozek pod swoje predyspozycje. Ja jestem niska, ale moj M wysoki, wiec priorytetem byla regulowana raczka. Stabilny, by wozek sie nie przewrocil i o przyzwoitej wadze, bo to ja wozek bede nosic, a nie on mnie :-)

Ja przy córci miałam czerwony więc mi się ten kolor już przejadł. Wcześniej też nie zwracałam uwagi na jaskrawce, ale jak tu widziałam parę razy mamy spacerujące właśnie z takimi soczysssstymi kolorami to mi się to strasznie zaczęło podobać, tylko nie wiem gdzie one to kurka kupują bo wszędzie głównie stonowane albo czernie w sklepach.

Poszukaj na ebay-u:))
Wlasnie to mi sie nie podoba w Uk, albo jakies taie wyplowiale kolory, albo czarne albo czerwone. Nie ma ladnych kolorowych wszystko takie rozlane...i jednolite...

wątpie...póki co mam 3 typy tutaj i takie do 460, tylko na internecie więc muszę jeszcze pojechać do sklepu i dotknąć osobiście zanim się zdecyduję

o jakich myslisz????

Rudson ja tez nie pomoge, boja tez wole stonowane kolorki
ale mysle ze z racji tego ze bedzie clopczyk
gdybym miala miec coreczke to kto wie czy nie pokusilabym sie o jakis fiolet :)

reklama

mi się ten drugi podoba, tylko trochę ciężki. Ten ostatni też jest fajny tylko j bym się nie zdecydowała na wózek z czarną budą bo dziecko się upraży na słońcu

Do góry