reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

reklama
Czemu nie, w końcu to jednak zdecydowanie bardziej kobiece forum :-)

4306967379_8371483039.jpg

Tak w ogóle to strasznie ten wątek przycichł, pewnie chwalicie się postępami na zamkniętym forum ;-)

Może moja aktywność tutaj zmobilizuje Was do wklejenia nowszych zdjęć. Nam w końcu udało się panicza przekonać częściowo do leżenia na brzuszku i podniesienia głowy, kluczem do sukcesu było odpowiednie ułożenie rąk malucha (zarówno podczas leżenia jak i codziennych czynności tj. noszenia czy zabawy, na pewno pomógł też rehabilitant, tak czy inaczej bardzo nas cieszy ta nowa aktywność :-)

4313863557_e31540737e.jpg

4315066071_bc566a8cd5.jpg

4315065557_1703dc0345.jpg

Pozdrawiam,
KR
super fotki - masz swoją stronkę internetową? jakim obiektywem robisz? stałką?
a żona - ładna kobieta.

super fotki - masz swoją stronkę internetową? jakim obiektywem robisz? stałką?
a żona - ładna kobieta.

Ee, stronę internetową, nie no skąd. Poza tym przynajmniej dwa z czterech zdjęć zrobiła moja żona, więc to do niej należy kierować słowa uznania :-)

Obiektywy to różnie, zależnie od okazji ale stałoogniskowych szkieł już dawno nie podpinałem pod korpus, za dużo zmieniania a przy małym ruchliwym dziecku każda sekunda jest cenna ;-) Te akurat wszystkie były robione budżetowym tamronem 17-50/f2.8.

Pozdrawiam,
KR

Ee, stronę internetową, nie no skąd. Poza tym przynajmniej dwa z czterech zdjęć zrobiła moja żona, więc to do niej należy kierować słowa uznania :-)

Obiektywy to różnie, zależnie od okazji ale stałoogniskowych szkieł już dawno nie podpinałem pod korpus, za dużo zmieniania a przy małym ruchliwym dziecku każda sekunda jest cenna ;-) Te akurat wszystkie były robione budżetowym tamronem 17-50/f2.8.

Pozdrawiam,
KR
mam taki sam obiektyw:-)
uznania dla żony:-)ale pewnie Ty obrabiasz:-)jak robisz te ramki?

Abwgdzl zdjecia swietne a synek rosnie jak na drozdzach:tak::-) My naszego brzdaca tez nazywamy "paniczem" :-D
Bylasia synus bardzo do Ciebie podobny,tak wnioskuje ze zdjecia ustawionego jako avatar;-):tak:
A oto nasz pyzaty skarb w dzien ukonczenia 3 miesiecy:-) i "chwilke" pozniej gdy zasnal pierwszy raz z paluszkiem w buzi;-):

Załączniki

• 100_4769.JPG
    100_4769.JPG
    58,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 100_4824.jpg
    100_4824.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry