reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalę się

Cześć Mamuśki ;-)
Wpadłam na chwilkę pochwalić się, że 14 października powitałam moją Ninkę :-):-):-) Daje nam trochę popalić, ale słodziak z niej niesamowity ;-) No i zaliczam też swojego baby bluesa :-p Jak Mała pośpi trochę dłużej, to wrzucę jakieś zdjęcia i napiszę co i jak.... Pozdrawiam i gratuluję wszystkim, które rozpakowały się, gdy mnie nie było ;-) buziamy ;*;*;*
Gratulacje!!:tak::tak:
o której godzinie?:-) ja też 14:-p:-p:-p

niewiem czy w odpowiednim miejscu to pisze ale chce wam przekazac ze dzis o godz 15.25 moja zonka urodzila piekna coreczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratulacje!!!!!!!!!!!!:-):-)

reklama
Coruja - GRATULACJE!!!!

Fajnie,że mąż SMERFII przekazał takie wiadomości- GRATULACJE!!!

Kluska - :) :) :) - o ile będzie miał tylko chęci, to nie ma sprawy, ale co jak co,ale Emilka śliczna dziewczynka, więc nie widzę przeciwskazań :-)

23-10-2009 o 4:25 urodziłam zdrową i śliczniutką Roksanę :-) Jestem szczęsliwą mamą, Malutka ciągle śpi i zaczyna się problem z pełnymi piersiami ;-)

reklama
Do góry