reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalę się

reklama
dziewczyny wzystkie dzidzie ladne dawno nas nie bylo 13 10 urodzilam amelke 3070 i 51cm 10 pkt wlasie zasnela mi na rece :) byla planowana cesarka wyszlysmy w niedziele do domu oto nasz babel:)

Wpadałam się tylko przywitać i zameldować, że jestesmy w domku... Dziękujemy za gratulacje... jak się zorganizuję w domku i "dogadam" z Mają w sprawie karmienia (bo wisi prawie cały czas na cycku;-)) to będę częściej zaglądać, na razie wklejam zdjęcie, coby się pochwalić;-):-p

8zn4ev.jpg

to moja niunia ma prawie 2 tygodnie :)

Załączniki

• SL373364.jpg
    SL373364.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 83
  • SL373371.jpg
    SL373371.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
OK to wiem kto już urodził od 19.10 kiedy to ja pojechałam na cc :-D Moje najszczersze gratulacje dla!!!

Elis- Maja piękna dziewczynka!

Kasiulec- Emilka a bank cudna, nie ma jeszcze zdjęć, nie?

Mysza
- również całusy dla Was.

Niunia - Amelka super !!!! Gratuluję!!!

+ Pszczółka - Majeczka cuudna!! - tu akurat poród wcześniej, ale zdjęcia po 19.10 :) śliczna!

Oto nasz Filipek- ur.19.10.2009 o godz.10:37- 3000 g/55 cm +10 Apg! Zdjęcie z 1 i 2 doby życia.

Acha- ciekawa wiadomość, przy wypisie okazało się,że ktoś pomylił wzrost Filipka i miał 3 wersje: 52 cm, 55 cm, 56 cm... heh prawdziwa jest 55 cm :-) Na porodówkach opowiem więcej ;-)

Załączniki

• Filip 1 doba.jpg
    Filip 1 doba.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 87
  • Filip 2 doba.jpg
    Filip 2 doba.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry