reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chusty

reklama
rozgladne sie chyba za uzywana... mam nadzieje, ze tu sa, choc malo tu widze mamusiek z chustami. czesciej nosidelka.
wole uzywana porzadna, niz nowa i do kitu.
jestem kompletnie niedoswiadczona w tym temacie, mam nadzieje, ze kupie dobra...

hihi, dla plywajacych mamusiek znalazlam cos takiego :)

http://kind-baby.marktplaats.nl/bab...jTiyFRTyKv//ggUiHg6/3+BVWaaqg=&fta_ind=2&df=1

moze sobie sprawie to cudo i pojde na basen z cala trojeczka :)

znalazlam taka uzywana chuste, babeczka pisze, ze uzywala chuste do czasu, az syn mial 1,5 roku.
moze taka "zużyta" bedzie lepsza? znacie ta firme?

http://kind-baby.marktplaats.nl/bab...uApl7MPvxj3dmHQI+X68/baeHsQ==&fta_ind=18&fs=1

Ostatnia edycja:
Trina, widze, ze tez masz Lile :)
moja to jest Liljana, przez J w srodku, pisownia rosyjska lub balkanska. A Twoja to Liliana, Lilianna?

my mamy chustę tkana Nati, ale młody zdecydowanie bardziej woli być noszony na rękach przodem do świata, a mi już ręce wysiadają z dźwigania 8kg żywej wagi...

wlasnie kupilam uzywana chuste Life Tree Design.. jestem mega szczesliwa! to holenderska firma, podejrzewam, ze w Polsce nieznana.. a moze sie myle?

Ja nie znam, ale ja nie specjalistka :-) My mamy tez Nati, elastyka i tkana. Ale w tkana jeszcze ńie motalam, najpierw musze sie doksztalcic, choc nie moge sie doczekac na motanie plecaczka, bo wtedy moglabym wszystko w domu zrobic z mloda spiaca na plecach, a tak z przodu albo raczki. Mloda nie znosi byc na poziomie podlogi :sorry2:

ja od razu zaczęłam nosić w tkanej. ale moje dziecko nie lubi mieć skrępowanych rączek, więc mam nadzieję, że jak będzie już siedzieć i będę mogła uwolnić jego ręce w chuście, to czas w niej spędzony się nieco wydłuży ;) (albo polubi wreszcie wózek:tak:).

reklama
Moja uwielbia chustę, śmiejemy się że środek nasenny dodali do materiału, bo momentalnie po zamotaniu usypia:-D
Trina odkupiłam to R&R na które chyba miałaś chętkę nie dotarło jeszcze do nas, ale jestem strasznie ciekawa jak nosi:sorry:

Do góry